utorak, 27. februar 2024.  19:57h
Pročitano 288 puta

Pančevci doprineli uspehu karate reprezentacije Srbije na Balkanskom prvenstvu

Balkansko prvenstvo u karateu za seniore održano je minulog vikenda u Podgorici u Crnoj Gori, a Pančevci su imali značajnog udela u ostvarenim rezultatima.

Udela u ostvarenim rezultatima imali su i članovi Karate kluba Dinamo iz Pančeva, selektor Pančevac Predrag Stojadinov i takmičar Nikola Ivanović, koji je kao član ekipe osvojio srebrnu medalju Udela u ostvarenim rezultatima imali su i članovi Karate kluba Dinamo iz Pančeva, selektor Pančevac Predrag Stojadinov i takmičar Nikola Ivanović, koji je kao član ekipe osvojio srebrnu medalju Sportski savez Pančevo

 

 

U izuzetno jakoj konkurenciji 300 takmičara iz 13 zemalja reprezentativci Srbije zauzeli su treće mesto u ukupnom plasmanu.

Udela u ostvarenim rezultatima imali su i članovi Karate kluba Dinamo iz Pančeva, selektor Predrag Stojadinov i takmičar Nikola Ivanović, koji je kao član ekipe osvojio srebrnu medalju.

Vođena iskusnom rukom selektora Stojadinova podmlađena ekipa Srbije je ostvarila dve sigurne pobede protiv selekcija Severne Makedonije (3:0) i Bosne i Hercegovine (3:1) i plasirala se u finale. U meču za titulu reprezentacija Crne Gore zasluženo je slavila sa 3:1.

Nikola Ivanović je u oba meča, i protiv Severne Makedonije i protiv BiH, u odlučujućim mečevima donosio pobede Srbiji. Na žalost, zbog povrede izostao je u finalu.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00