ponedeljak, 26. februar 2024.  19:14h
Pročitano 257 puta

Prvenstvo Srbije u džudou: Kačarevac Rastko Anđelović vicešampion

Rastko Anđelović, takmičar kačarevačkog Jedinstva osvojio je srebrnu medalju u kategoriji do 60 kg i postao vicešampion Srbije u džudou na Prvenstvu Srbije u konkurenciji seniora, održanom 24. februara, u dvorani Sportskog centra „Šumice” u Beogradu.

Anđelović je u prvom kolu bio slobodan, a zatim je savladao sedmostrukog šampiona države, Nemanju Milića iz kikindskog Partizana, a potom i juniorskog šampiona, Dušana Kežića iz niškog Kinezisa Anđelović je u prvom kolu bio slobodan, a zatim je savladao sedmostrukog šampiona države, Nemanju Milića iz kikindskog Partizana, a potom i juniorskog šampiona, Dušana Kežića iz niškog Kinezisa Džudo klub Jedinstvo, Kačarevo

 

 

Anđelović je u prvom kolu bio slobodan, a zatim je savladao sedmostrukog šampiona države, Nemanju Milića iz kikindskog Partizana, a potom i juniorskog šampiona, Dušana Kežića iz niškog Kinezisa.

Titula nam je izmakla zbog sumnjivih sudijskih odluka, pa je Rastko u finalu izgubio od takmičara iz beogradskog Trudbenika. Nastavljamo dalje, očekuju nas nadmetanja na evropskoj sceni. Posle šampionskih titula u juniorskoj i u konkurenciji mlađih seniora, kao i rezultata na evropskim kupovima i Evropskom šampionatu za mlađe seniore, ovo je za naše malo Kačarevo ozbiljan rezultat, rekao je trener Džudo kluba Jedinstvo Saša Anđelović.

 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00