ponedeljak, 27. novembar 2023.  10:53h
Pročitano 401 puta

Uspešan vikend za plivački klub Dinamo iz Pančeva: Trofeji i za veterane i za pionire

Članovi plivačkog kluba Dinamo iz Pančeva imali su uspešan vikend na takmičenju održanom u Novom Sadu, a medalje su osvojili i veterani i pioniri.

Veterani su na takmičenju u Novom Sadu osvojili šest medalja Veterani su na takmičenju u Novom Sadu osvojili šest medalja PK Dinamo Pančevo

 

Centar srpskog plivačkog sporta minulog vikenda bio je u Novom Sadu gde su se okupili najbolji plivači i plivačice u masters i pionirskoj konkurenciji. 

Članovi pančevačkog Dinama imali su mnogo uspeha i ovoga puta.

Na masters šampionatu Slobodan Stančul je pobedio na 100 m kraul, u trci na 400 m istim stilom osvojio je srebrnu medalju, dok je nadmetanja na 50 m delfin i 100 m mešovito okončao sa bronzanim medaljama. 

Kosta Mirković je osvojio dve srebrne medalje i to na 50 m prsno i 50 m leđno.

 

pk dinamo novembar

 

Na državnom prvenstvu za pionire Dinamo se predstavio sa osam plivača. Boje kluba branili su: Aleksa Bokun, Miona Marin, Luka Obrađan, Vuk Samardžija, Lena Šdiku, Miona Tintor, Darija Veličkovski i Vasilije Živanović.

Jedinu medalju za Dinamo osvojio je Vuk Samardžija i to u trci na 100 m delfin. Osvojio je srebrnu medalju, a proglašen je i za šestog najuspešnijeg plivača na takmičenju.

Autor:  Izvor: Sportski savez Grada Pančeva
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00