ponedeljak, 20. novembar 2023.  15:37h
Pročitano 829 puta

Sjajan završetak polusezone: ŽRK Jabuka pobedila ekipu iz Odžaka sa 31:26

Igračice Ženskog rukometnog kluba „Jabuka“ iz Jabuke pobedile su na kraju polusezone vrlo kvalitetnu ekipu Odžaka sa 26:31.

Sve devojke su dale značajan doprinos u ovoj velikoj pobedi, izgarale na terenu i klupi te sa velikim entuzijazmom i željom nastavljamo sa daljim radom tokom polusezonske pauze i pripremama za prolećni deo sezone, navodi se u saopštenju kluba. Sve devojke su dale značajan doprinos u ovoj velikoj pobedi, izgarale na terenu i klupi te sa velikim entuzijazmom i željom nastavljamo sa daljim radom tokom polusezonske pauze i pripremama za prolećni deo sezone, navodi se u saopštenju kluba. ŽRK Jabuka, Jabuka

 

Kako je iz kluba saopšteno, devojke iz Jabuke su pokazale svoje pravo lice, izdigle se nakon poraza iz prošlog kola i došle do veoma značajne pobede protiv vrlo kvalitetne ekipe Odžaka.

Trener Milan Spasić nije mogao da računa na nekoliko prvotimki, ali one devojke koje su izašle na teren od samog starta su znale zbog čega su došle. Tokom celog meča postojala je blaga rezultatska prednost i u poslednjih 10 minuta Jabučke devojke su prelomile utakmicu i zasluženo slavile 26:31.

Moramo izdvojiti do sada najbolju seniorsku utakmicu petnaestogodišnje Une Dodevski (igrač utakmice) strelca 11 golova, kao i pravi kapitenski meč Mile Korolije (9 golova) koja je dirigovala igrom u oba pravca, u čemu ju je pratila takođe odlična Jovana Pavlov sa 7 pogodaka. Sve devojke su dale značajan doprinos u ovoj velikoj pobedi, izgarale na terenu i klupi te sa velikim entuzijazmom i željom nastavljamo sa daljim radom tokom polusezonske pauze i pripremama za prolećni deo sezone, navodi se u saopštenju kluba.

 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00