ponedeljak, 25. septembar 2023.  13:22h
Pročitano 345 puta

Tri medalje za atletičare pančevačkog Dinama na Kupu Srbije

Predstavnici AK Dinamo iz Pančeva u finalu Kupa Srbije u atletici osvojili su tri medalje – Dunja Atanacković jednu srebrnu i jednu bronzanu, a Sanja Marić bronzanu medalju.

Sava Đukanović, Sanja Marić, Dunja Atanacković i trener prof. Ljupčo Cvetkoski - predstavnici Pančeva na finalu Kupa Srbije Sava Đukanović, Sanja Marić, Dunja Atanacković i trener prof. Ljupčo Cvetkoski - predstavnici Pančeva na finalu Kupa Srbije AK Dinamo, Pančevo

 

U Sremskoj Mitrovici je minulog vikenda održano poslednje atletsko takmičenje na stazi ove takmičarske sezone. Za finale mlađejuniorskog Kupa Srbije za mlađe juniore kroz kvalifikaciona takmičenja plasiralo se za finale troje atletičara iz Pančeva i svi su članovi AK „Dinamo“ Pančevo.

Na finalnom takmičenju osvojene su tri medalje.

Dunja Atanacković je sa dva lična rekorda na kraju sezove osvojila dve medalje. U trci na 3000 m je bila srebrna a na 1500 m je osvojila treće mesto i bronzanu medalju.

Sanja Marić osvojila je medalju na 800m i to bronzanu.

Za finalno takmičenje plasirao se i Sava Đukanović na 400m, ali je u finalu i pored istrčanog ličnog rekorda ostao bez medalje.

Atletski klub „Dinamo“ Pančevo je tako završio takmičarski deo atletske sezone kao ubedljivo najuspešniji atletski klub u Pančevu, kaže trener prof. Ljupčo Cvetkoski.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00