ponedeljak, 18. septembar 2023.  11:12h
Pročitano 468 puta

Ekipa AK Dinamo među najuspešnijim na ekipnom Prvenstvu Srbije

Ekipa Atletskog kluba Dinamo iz Pančeva učestvovala je na ekipnom Prvenstvu Srbije za mlađe pionire u Sremskoj Mitrovici i svojim rezultatom potvrdila da je i dalje među najuspešnijim klubovima u Srbiji.

Nastupilo je 15 najboljih ekipa iz Srbije, a čast Pančeva ponovo je branila ekipa AK „Dinamo“ Pančevo Nastupilo je 15 najboljih ekipa iz Srbije, a čast Pančeva ponovo je branila ekipa AK „Dinamo“ Pančevo AK Dinamo, Pančevo

 

Ekipno Prvenstvo Srbije za mlađe pionire održano je u Sremskoj Mitrovici 16. septembra. Nastupilo je 15 najboljih ekipa iz Srbije, a čast Pančeva ponovo je branila ekipa AK „Dinamo“ Pančevo. 

Na takmičenju su učestvovali samo najbolji klubovi u Srbiji među kojima je AK „Dinamo“ Pančevo zauzeo 9. mesto. 

Ako uzmemo u obzir da je takmičenje ekipnog karaktera i da su zastupljene sve atletske discipline za koje naš klub nema baš nikakve uslove za trening moram naglasiti da je ovo fantastičan uspeh. Iako bez mogućnosti da treniramo na atletskim terenima i da uvežbamo tehničke discipline koji su sastavni deo takmičenja, naši mlađi pioniri su pokazali kako se bori za svoj klub i Grad Pančevo i da smo uvek među 10 najuspešnijih klubova u Srbiji. AK „Dinamo“ Pančevo nastupa na svim najjačim atletskim takmičenjima u Srbiji, ne biramo takmičenja gde se sa lakoćom osvajaju pregršt medalja da bi se hvalili svojim radom. A to će uskoro pokazati tabela uspešnosti svih atletskih klubova u Srbiji. Tu će se najjasnije videti snaga klubova koja će biti merljiva od strane Srpskog atletskog saveza, izjavio je trener prof. Ljupčo Cvetkoski.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00