ponedeljak, 18. septembar 2023.  10:33h
Pročitano 513 puta

Atletičarka Dinama Sanja Marić osvojila zlato u trci na 3.000 metara u Kraljevu

Atletičarka iz Pančeva, članica AK Dinamo, Sanja Marić osvojila je zlatnu medalju u trci na 3.000 metara na Svesrpskom atletskom Kupu održanom u Kraljevu.

Sanja Marić je nastupila u trci na 3000m i ostvarila sigurnu pobedu donevši svojoj reprezentaciji zlatnu medalju i maksimalan broj bodova Sanja Marić je nastupila u trci na 3000m i ostvarila sigurnu pobedu donevši svojoj reprezentaciji zlatnu medalju i maksimalan broj bodova AK Dinamo, Pančevo

 

U Kraljevu je pod pokroviljestvom Srpskog atletskog saveza, Atletskog savega Republike Srpske i atletskog saveza Kosova i Metohije održan Svesrpski atletski KUP. Organizator je bio Sportski savez grada Kraljeva 15. septembra na gradskom stadionu.

Učestvovali su svi najbolji seniori iz celog regiona koji su po pozivu učestvovali za svoj region. 

Jedini poziv iz Vojvodine da bude u seniorskoj reprezentaciji dobila je ove godine najbolja atletičarka Pančeva Sanja Marić. 

Sanja Marić je nastupila u trci na 3000m i ostvarila sigurnu pobedu donevši svojoj reprezentaciji zlatnu medalju i maksimalan broj bodova.

Sanja je sa lakoćom izašla na kraj sa konkurencijom i ovom trkom pokazala da se njena forma polako diže iz trke u trku i da će biti najspremnija na krosu Srbije jer će to takmičenje biti izborno za reprezentaciju Srbije za Prvenstvo Balkana i Prvenstvo Evrope u krosu. Da Vas podsetim da je Sanja Marić prošle godine bila na Prvenstvu Evrope u krosu pa očekujemo od najbolje pančevačke srednjeprugašice da ponovi taj uspeh, kaže u svom izveštaju za naš portal njen trener prof. Ljupčo Cvetkoski.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00