nedelja, 10. septembar 2023.  14:17h
Pročitano 580 puta

AK Dinamo: Sanja Marić i Dunja Atanacković u finalu Kupa Srbije

Ovog vikenda se održavaju kvalifikacije Kupa Srbije za mlađe juniore. Jedini predstavnik pančevačke atletike je AK „Dinamo“ Pančevo koji je sa svojom malobrojnom ekipom nastupio na ovom takmičenju. 

Jedini predstavnik pančevačke atletike je AK „Dinamo“ Pančevo koji je sa svojom malobrojnom ekipom nastupio na Kupu Srbije Jedini predstavnik pančevačke atletike je AK „Dinamo“ Pančevo koji je sa svojom malobrojnom ekipom nastupio na Kupu Srbije AK Dinamo, Pančevo

 

 

Sanja Marić i Dunja Atanacković su rutinskim trkama obezbedile plasman na finalno takmičenje koje će se održati za 14 dana u Sremskoj Mitrovici u trci na 1.500m.

Zbog nedostatka finansijskih sredstava nastupili smo sa malobrojnom ekipom jer nas do kraja godine očekuju još izuzetno važna takmičenja na Republičkom ili međunarodnom nivou. Veliko priznanje za AK „Dinamo“ je i poziv koji je trenutno najbolja atletičarka Pančeva Sanja Marić dobila da nastupi za reprezentaciju Vojvodine na Svesrpskom atletskom skupu koji će se održati 15. septembra u Kraljevu. Sanja Marić je jedina atletičarka iz Pančeva koja je u atletskoj reprezentaciji Vojvodine, a to je i normalno jer je najbolja pančevačka atletičarka. Pravi rezultati se tek očekuju od našeg kluba u narednom periodu jer slede takmičenja na kojima ćemo tek pokazati pravu snagu AK “Dinamo“ Pančevo, kaže trener prof. Ljupčo Cvetkoski.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00