ponedeljak, 27. februar 2023.  08:45h
Pročitano 297 puta

Atletičarka Sanja Marić osvojila bronzanu medalju na Prvenstvu Srbije u dvorani

Sanja Marić, atletičarka AK „Dinamo“ iz Pančeva osvojila je bronzanu medalju u trci na 800 metara na Prvenstvu Srbije u dvorani, održanom minulog vikenda u Beogradu.

Atletičarka iz Pančeva Sanja Marić osvojila bronzanu medalju na Prvenstvu Srbije u dvorani Atletičarka iz Pančeva Sanja Marić osvojila bronzanu medalju na Prvenstvu Srbije u dvorani AK Dinamo, Pančevo

 

Prvenstvo je bilo za kategoriju mlađih juniora. AK „Dinamo“ Pančevo nastupio je sa dve atletičarke, a osvojena je jedna medalja.

U trci na 800m Sanja Marić osvojila je bronzanu medalju rezultatom 2:12,54. 

Konkurencija najjača na Prvenstvu Srbije. Sanja Marić je od početka trke bila na vodećoj poziciji ali je na kraju u stotinkama izgubila sjajnije odličje. Bila je hrabra i nema joj se šta zameriti. Sanja je i u trci na 400m osvojila nesrećno 4. mesto, a od srebrne medalje je delilo 20 stotih delova sekunde. Moram primetiti da je Sanja sada već vidno umorna, jer posle osvajanja srebrne medalje u krosu na Prvenstvu Srbije u oktobru odmah smo počeli sa pripremama za kros Evrope. Posle krosa Evrope usledile su pripreme za dvoransku sezonu tako da je izostao period oporavka za Sanju i to se videlo u završnici ovog dela takmičarske sezone. Sanja Marić jedna od najperspektivnijih atletičarki Srbije a vreme će pokazati da sam u pravu, kaže njen trener prof. Ljupčo Cvetkoski.

Druga atletičarka Dinama bila je Dunja Atanacković koja je trčala 800m i 1500m i u obe trke je bila na nivou svojih ličnih rekorda.

Sledi kratak period oporavka i nastavak priprema za letnji deo sezone.

Najbitnije za naš klub je kontinuitet osvajanja medalja na svim prvenstvima Srbije na kojima smo nastupili, kaže trener prof. Ljupčo Cvetkoski.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00