petak, 24. februar 2023.  09:32h
Pročitano 342 puta

Ksenija Mrkela najbolja atletičarka AP Vojvodine za pionire

Ksenija Mrkela, atletičarka AK “Dinamo” iz Pančeva proglašena je za najbolju atletičarku AP Vojvodine u kategoriji pionira.

Ivana Vuleta i Ksenija Mrkela na dodeli priznanja u Novom Sadu Ivana Vuleta i Ksenija Mrkela na dodeli priznanja u Novom Sadu AK Dinamo, Pančevo

 

Još jedno veliko priznanje za AK “Dinamo“ Pančevo. U prostorijama Sportskog saveza Novog Sada juče je upriličena proslava povodom proglašenja najboljih atletičara AP Vojvodine. U prisustvu Pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Daneta Baste, direktora Srpskog Atletskog Saveza (SAS) Slobodana Brankovića, predsednika Atletskog saveza Vojvodine Gorana Obradovića i svih najuglednijih atletskih trenera, funkcionera i atletičara AP Vojvodine proglašeni su najbolji atletičari za 2022. godinu, kaže trener prof. Ljupčo Cvetkoski.

Za najbolju mladu atletičarku AP Vojvodine proglašena je Ksenija Mrkela atletičarka AK “Dinamo“ Pančevo. 

 

ksenija mrkela

 

Ovo je jedan neverovantan podvig našeg kluba s obzirom da smo uspeli da stvorimo još jednog malog, ali u budućnosti velikog šampiona u uslovima o kojima ne bih sada pričao, jer su svima vama dobro poznati. Ponosan sam na svoje atletičare koji se rame uz rame takmiče sa svojim vršnjacima koji su u startu u ogromnoj prednosti što se tiče uslova u kojima rade. Hvala Kseniji Mrkeli ali i ostalim mojim malim – velikim šampionima što me iz takmičenja u takmičenje čine srećnim i ponosnim trenerom. Hvala im što iz nemogućih uslova dostižu ovakve visine i sa svih Prvenstava Srbije dolaze sa medaljama. Ovog puta to je bila Ksenija Mrkela, ali nemojte sumnjati da će neko iz AK “Dinamo“ Pančevo i sledeće godine biti na nekom sličnom proglašenju, kaže trener prof. Ljupčo Cvetkoski.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00