subota, 21. januar 2023.  21:20h
Pročitano 601 puta

Tri medalje za atletičarke Dinama iz Pančeva na Prvenstvu Beograda

Atletičarke Dinama iz Pančeva, Sanja Marić, Dunja Atanacković i Marija Mrkela, osvojile su medalje na međunarodnom Otvorenom prvenstvu Beograda za juniore održanom danas, 21. januara u Atletskoj dvorani u Beogradu.

Sanja Marić je osvojila zlatnu, Marija Mrkela srebrnu, a Dunja Atanacković bronzanu medalju na Otvorenom prvenstvu Beograda Sanja Marić je osvojila zlatnu, Marija Mrkela srebrnu, a Dunja Atanacković bronzanu medalju na Otvorenom prvenstvu Beograda AK Dinamo, Pančevo

 

Sanja Marić je još jednom pokazala da je u odličnoj formi. Pobedila je u trci na 1.500 m odličnim rezultatom. Superiorno, moćno i kada ona trči - sa lakoćom, kaže trener Ljupčo Cvetkoski. 

Dunja Atanacković je u trci na 1.500 m osvojila treće mesto, odličnom trkom i rezultatom.

Dunja je prerspektivna atletičarka Dinama, pa od nje tek očekujemo vrhunske rezultate, ocenio je Cvetkoski.

Marija Mrkela je u trci na 200m osvojila srebrnu medalju. 

Iako srebrna medalja Marija Mrkela se vratila posle prošlonedeljne prehlade i smogla je snagu da istrči odličnu trku. Ovog puta je drugo mesto veliki uspeh i ja sam kao trener izuzetno zadovoljan, kaže Cvetkoski.

AK „Dinamo“ je po ko zna koji put ovim takmičenjem osvetlao obraz pančevačkoj atletici i svrstao je u podjednak rang sa najboljim klubovima Srbije i regiona.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00