sreda, 14. septembar 2022.  19:25h
Pročitano 430 puta

Fudbalski savez Srbije donirao sportsku opremu klubovima Južnog Banata

Južni Banat, gradovi Pančevo i Zrenjanin, brojni mali klubovi iz ovih gradova i regije, dobili su danas opremu, vrednu donaciju Fudbalskog saveza Srbije. Svečano je danas bilo u Pančevu, gde se na terenu FK Železničar, delila oprema onima kojima je najpotrebnija. 

U prisustvu gradonačelnika Pančeva Aleksandra Stevanovića, zamenika predsednika FSS Nenada Bjekovića, prvog čoveka FS Vojvodine Dragana Simovića i brojnih predstavnika klubova, uručena je donacija FSS koju je do sada dobilo više od dve hiljade klubova U prisustvu gradonačelnika Pančeva Aleksandra Stevanovića, zamenika predsednika FSS Nenada Bjekovića, prvog čoveka FS Vojvodine Dragana Simovića i brojnih predstavnika klubova, uručena je donacija FSS koju je do sada dobilo više od dve hiljade klubova FSS

 

U prisustvu gradonačelnika Pančeva Aleksandra Stevanovića, zamenika predsednika FSS Nenada Bjekovića, prvog čoveka FS Vojvodine Dragana Simovića i brojnih predstavnika klubova, uručena je donacija FSS koju je do sada dobilo više od dve hiljade klubova.

Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas ovde i što će veliki broj klubova dobiti opremu koja im svakako mnogo znači. Velika zahvalnost gospodinu Nenadu Bjekoviću, a mi ćemo kao lokalna samopuprava da nastavimo da ulažemo u sport i u klubove, jer su ovaj region i grad Pančevo uvek bili za sport i uz sport. Nastavićemo da ulažemo u infrastrukturu, kao što je i ovaj teren na kome se sada nalazimo, proizvod ulaganja u sport i u fudbal. Želja nam je da stvorimo nove mlade igrače, jer Pančevo je bio i ostao grad sporta i fudbala, rekao je Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva.

 

fss pavo

 

Predsednik FS Vojvodine Dragan Simović istakao je da ga raduje akcija FS Srbije koji je posle Subotice, Sremske Mitrovice i drugih gradova Vojvodine, sada donirao opremu i klubovima FS Pančeva i Zrenjanina. Simović se posebno zahvalio predstavnicima nižerazrednih klubova koji svojim entuzijazmom i ne retko ličnim sredstvima, čine da mali klubovi čine velike stvari za fudbal.

Ovde sam svoj na svome. Hvala na lepom dočeku, raduje me da ova oprema ide u prave ruke, onima kojima je najpotrebnija. Vi ste baza, klubovi koji su stvorili mnoge naše velike igrače. Mislim da sam i ja kao igrač imao prilike da igram protiv klubova koji danas dobijaju opremu. Vi ste za mnoge igrače bilo početak jedne lepe priče, igrače koji su kasnije dostizali velike visine i igrali u najvećim klubovima, nosili i dres reprezentacije. Fudbalski savez će nastaviti sa donacijom klubovima, jer budućnost se stvara ovde, rekao je Nenad Bjeković, zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

 

fudbalski klubovi jb

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00