sreda, 7. septembar 2022.  06:03h
Pročitano 768 puta

Pobeda ragbista Dinama na početku jesenjeg dela prvensta

Ragbisti pančevačkog Dinama na početku jesenjeg dela prvenstva, u 8. kolu, pobedili su ekipu Ragbi kluba Torpedo iz Mladenovca sa 39 : 27. Utakmica je odigrana 4. septembra na Gradskom stadionu Dinamo u Pančevu.

Mladi veprovi učestvovali su na međunarodnom turniru u Temišvaru Mladi veprovi učestvovali su na međunarodnom turniru u Temišvaru Ragbi klub Dinamo

 

Seniori Pančevačkog Dinama izdominirali su nad gostujućom ekipom "Torpedo" Mlava. Podmlađeni tim pod iskusnim trenerom Đorđem Gavrilovićem izdominirao je da domaćem terenu. Naporno smo trenirali tokom leta i spremali se za nastavak sezone, rezultat govori. Naravno, čeka nas još ozbiljnih utakmica. Imamo podmlađeni seniorski tim i želimo da pokažemo gde nam je mesto u srpskom ragbiju, izjavio je trener plavo belih Đorđe Gavrilović.

 

dinamo ragbi jesenji deo sezone

 

Poeni RK "Dinamo 1954":

 2 eseja Ivan Voštoć

2 eseja Dušan Gavrilović

 1 esej Vladan Dabić

 1 esej Nikola Advigov 

1 esej Dramićanin Stefan

4 poena Adžić Strahinja

Poeni RK "Torpedo" Mlava:

2 eseja Aleksandar Savić

1 eseja Aleksandar adobrosavljević

- kazneni esej

5 poena Marko Živkov

 

ragbi klub dinamo pancevo

 

Prethodnog vikenda još jedna lepa vest iz Omladinskog pogona ragbista Dinama.

Mladi veprovi učestvovali su na međunarodnom turniru u Temišvaru - Memorialul “Cristi Breb&Chester Williams”; a XX-a ediție, 2022, Rugby Warriors Timisoara.

Zapaženom igrom plavo belih pod trenerskom palicom Advogov Nikole Dinamovci su izdominirali turnirom što dokazuju i rezultati turnira. Turnir je bio revijalni, pa su izostala zlatna odličja.

Rumunski ragbi stručnjaci poručili su da ovaj omladinski tim ima puno potencijala i zato ćemo obratiti pažnju na njihov razvoj, rekao je predsednik RK Dinamo Miomir Kalabić.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00