nedelja, 7. avgust 2022.  23:25h
Pročitano 798 puta

FK Budućnost i Omladinsko udruženje uredili kućice za rezervne igrače

U Banatskom Brestovcu kod Pančeva organizovana je zajednička akcija fudbalskog kluba „Budućnost“ i omladinskog udruženja iz tog mesta u okviru koje su ofarbali i uredili takozvane kućice za rezervne igrače.

Ofarbane su kućice za rezervne igrače na stadionu u Banatskom Brestovcu Ofarbane su kućice za rezervne igrače na stadionu u Banatskom Brestovcu FK "Budućnost", Banatski Brestovac

 

Kako kažu, kada svi vole jedan klub ništa nije ni teško ni nemoguće. Brestovčani, tačnije uprava FK „Budućnost“, zajedno sa navijačima i članovima kluba, u saradnji sa Omladinskim udruženjem Banatski Brestovac završila je s farbanjem kućica.

Meštani ovog pančevačkog sela pokazali su još jednom, ličnim primerom, kako se zajedničkim angažmanom pruža podrška svom omiljenom fudbalskom klubu, ali i samoj mesnoj zajednici i stanovnicima Banatskog Brestovca.

Nikola Uskoković, predsednik Fudbalskog kluba „Budućnost“ iz Banatskog Brestovca zahvalio se svima koji su učestvovali u akciji farbanja, a posebno članovima Omladinskog udruženja Banatski Brestovac.

Ovi momci dali su pravi primer da i na ovaj način može da se podrži rad kluba. Učinićemo sve da stanovnici našeg Banatskog Brestovca budu ponosni na svoj fudbalski klub tako što ćemo i u narednom periodu nastaviti sa infrastrukturnim radovima na stadionu, što je preduslov za sportske uspehe. Cilj smo više puta istakli pred početak nove sezone, a to jeste plasman u viši rang, kaže Nikola Uskoković, predsednik fudbalskog kluba "Budućnost".

IMG c0d258d1ac16ccb59659fef36644c51b V

 

Omladinsko udruženje Banatski Brestovac je osnovano sredinom 2016. godine. Kao glavne zadatke članovi ovog udruženja navode unapređenje života mladih sa teritorije ovog naseljenog mesta. Pre svega po pitanju ekologije, zapošljavanja mladih, socijalne politike, prevencije bolesti zavisnosti, humanitarnog rada, kao i angažmana u kulturi i sportu.

Članovi Omladinskog udruženja Banatski Brestovac sa zadovoljstvom su prihvatili poziv i učestvovali u akciji farbanja kućice za rezervne igrače na fudbalskom terenu u Banatskom Brestovcu. U skladu sa ciljevima naše organizacije, ljubavlju koju imamo prema svom fudbalskom klubu, smatramo da je ovo mali doprinos koji smo dali našem FK "Budućnost" koji je pokazao sjajne rezultate u prethodnom periodu. Učinićemo sve, što je u delokrugu našeg rada, da predstojeća sezona bude još uspešnija, tako da ćemo se u narednom periodu odazvati svakom pozivu koji bude stigao iz FK "Budućnost" i učestvovati u sličnim akcijama, rekao je Miloš Božić, predstavnik Omladinskog udruženja Banatski Brestovac.

Materijal za farbanje je takođe doniran. Kako navode iz kluba, u pitanju je veliki prijatelj fudbalskog kluba koji živi u Pančevu. On je i u prethodnom periodu pomagao sve što uprava FK "Budućnost" iz Banatskog Brestovca, uz podršku Mesne zajednice, Grada Pančeva, Sportskog saveza, mnogih privrednika - prijatelja kluba, radi na podizanju kvaliteta fudbala u Banatskom Brestovcu.

Ovakva sinergija doprinela je tome da je FK "Budućnost" jedan od favorita za ulazak u viši rang takmičenja, ono što fubalska publika u ovom naseljenom mestu želi, a svojom podrškom i posetom na utakmicama svakako zaslužuje. 

To je naš primarni zadatak, uz nastavak uređivanja sportske infrastrukture na stadionu, zaključuje Nikola Uskoković, predsednik FK "Budućnost" iz Banatskog Brestovca.

On je pozvao sve ljubitelje fudbala da budu uz FK "Budućnost" za nešto manje od dve nedelje kada i startuje nova takmičarska fudbalska sezona. 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00