ponedeljak, 1. avgust 2022.  13:56h
Pročitano 184 puta

Gradonačelnik obišao rekonstruisan fudbalski teren SC „Mladost“

Fudbalski teren na Sportskom centru “Mladost” u Pančevu rekonstruisan je i prekriven novom najmodernijom veštačkom travom koja umesto gumenog granulata ima plutu. Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva obišao je fudbalski teren SC „Mladost“, kako bi se i na licu mesta uverio da su radovi završeni prema planu.

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović Pančevo MOJKraj

 

 

Još jedan objekat sportske infrastrukture u našem gradu koji smo rekonstruisali. Kao što smo i obećali, teren je gotov u predviđenom roku i predat je JKP „Mladost“ na upravljanje. Dobili smo fudbalski teren s veštačkom travom koji je najmoderniji u ovom delu Evrope. Ovakav teren u Srbiji ne postoji. Dobili smo teren koji kao ispunu ima plutu a ne gumeni granulat. Zaista smo ponosni jer smo pionir u izgradnji ovakvog terena u Srbiji. Ovo je jedna infrastruktura koja će se dugo koristiti na radost svih nas. Cilj rekonstrukcije postojeće sportske infrastrukture koju imamo u Pančevu je da privučemo što veći broj dece da se bavi sportom, a veliki broj mališana moći će na ovom terenu da trenira. Da ponovim, grad Pančevo je grad sporta i grad šampiona, zato ćemo se i dalje truditi da u svakom segmentu unapredimo sport u našem gradu, kako za profesionalne sportiste, tako i za rekreativce, rekao je gradonačelnik Aleksandar Stevanović.

 

vestacka trava na terenu sc mladost

 

Iz budžeta grada Pančeva izdvojeno je 78 miliona dinara za rekonstrukciju fudbalskog terena.

Podržavamo sve sportske klubove kroz naše konkurse gde je trening za treće dete besplatan i ima tu još nekih stvari koje ljudi koji se bave sportom znaju. Trudićemo se da slušamo i pričamo sve sa sportskim klubovima i da u svakom segmentu unapredimo sport u našem gradu. Grad Pančevo je takođe iz gradskog budžeta izdvojio sredstva za izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju novog stadiona u našem gradu. Izrada projektno tehničke dokumentacije je pri kraju, vrlo brzo očekujemo građevinsku dozvolu i nadam se da ćemo napraviti plan kako ćemo realizovati izgradnju stadiona u što kraćem vremenskom periodu, izjavio je gradonačelnik Stevanović.

 

295476960 3263515567240559 3321610516528248738 n

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00