utorak, 29. decembar 2015.  10:48h
Pročitano 585 puta

Ana Gavrilov obeležila B turnir u badmintonu

17. B turnir i 3. C turnir - BGD2015 održan je u subotu, 26. decembra, u organizaciji Badminton saveza Srbije i Badminton kluba "Beograd", u sali Tehničke škole u Železniku.

Učesnici 17. B turnira i 3. C turnira - BGD2015 Učesnici 17. B turnira i 3. C turnira - BGD2015 BK Dinamo

Članovi Badminton kluba "Dinamo" iz Pančeva bili su najbrojniji. 

Ana Gavrilov bila je jedna od najuspešnihih takmičara na B turniru, osvojivši pehar i zlatnu medalju u konkurenciji ženskih dublova (sa Ivonom Pavlović, BKBG), kao i bronzano odličje u konkurenciji mešovitih dublova sa klupskim kolegom, Ognjenom Krašnom. 

Takmičari Dinama koji su nastupali u konkurenciji muških dublova, Stefan Slovak/Dejan Krstin i Goran Jelesijević/Aleksa Stanisavljev (BK Banat Zrenjanin), zaustavljeni su na korak od medalje nakon veoma neizvesnih mečeva u četvrtfinalu, saopšteno je iz BK Dinamo.

 

Takmičari Badminton kluba Dinamo iz Pančeva

 

Dinamovci su bili uspešni i na C takmičenju. 

Ženski dublovi Ana Milošević/Danica Stanisavljev (BK Banat Zrenjanin) i Luna Popović/Marija Samardžija, osvojile su treća mesta i bronzane medalje. 

Nađa Popović i Katarina Vig zaustavljene su u četvrtfinalu. 

Do četvrtfinala došli su i muški parovi Mihajilo Vig / Vanja Bokan, kao i mešoviti parovi Mihajilo Vig / Marija Samardžija, Ana Milošević / Vanja Bokan i Vuk Dimitrijević (BK Fanatik Vršac) / Luna Popović.

 

Autor:  BK Dinamo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00