četvrtak, 26. maj 2022.  07:32h
Pročitano 569 puta

Streetworkout takmičenje „Najjači Pančevac“ počeće 29. maja

Streetworkout takmičenje za titulu „Najjači Pančevac“ počeće u nedelju, 29. maja u 11 sati na tamiškom keju, na prostoru teretane na otvorenom.

Streetworkout takmičenje za titulu „Najjači Pančevac“ počeće u nedelju, 29. maja u 11 sati na tamiškom keju Streetworkout takmičenje za titulu „Najjači Pančevac“ počeće u nedelju, 29. maja u 11 sati na tamiškom keju Streetworkout

Organizatori kažu da će takmičenje za najjačeg vežbača u Pančevu biti održano po sistemu ispadanja.

Takmičarima će biti zadati određeni setovi i onaj koji prvi završi zadati set prolazi u naredni krug. Svakog vikenda će se održati novi krug. Takmičari će dobiti set nedelju dana ranije kako bi mogli malo da provežbaju. Parovi su izabrani žrebom nedelju dana pred početak borbi. Prvi dan borbi je nedelja 29. maja. Cilj ovih borbi je da kroz međusobno nadmetanje vidimo ko je najjača i najspremnija atleta u Pančevu. Pobednik će biti nagrađen peharom, a ostala dva mesta medaljom i diplomom. U borbama će moći da učestvuju svi ljudi iz Pančeva i iz naseljenih mesta s teritorije Pančeva, saznajemo od organizatora ovog streetworkout takmičenja u Pančevu.

Učestvovanje košta simboličnih 500 dinara. Polovina od prikupljenog novca iće će u humanitarne svrhe, a polovina u budžet za organizaciju narednog takmičenja. 

Ovaj događaj će biti humanitarnog karaktera i biće postavljena kutija gde će svako ko je u mogućnosti moći da da svoj doprinos. 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00