sreda, 15. decembar 2021.  11:42h
Pročitano 279 puta

Dušan Lukić predsednik Saveza za školski sport Pančeva i u narednom mandatu

Izborna skupština Saveza za školski sport Pančeva održana je 14. decembra u prostorijama Sportskog saveza Pančevo. 

Sa izborne skupštine Saveza za školski sport Pančevo Sa izborne skupštine Saveza za školski sport Pančevo Savez za školski sport

Na čelu organizacije i u narednom mandatu, za period od 2021. do 2025. godine ostaće Dušan Lukić, profesor Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“. 

Predlog za produžetak njegovog mandata dao je Upravni odbor i jednoglasno je usvojen od strane članica Saveza. Ovom prilikom izabrani su i ostali organi Saveza. 

Upravni odbor čine Aleksandra Radmanović, Dragana Divac, Dragan Radosavljević, Boško Đorđević, Miljan Blazović i Nebojša Vlatković. 

Za predsednika Nadzornog odbora izabran je Kosta Mirković, a njegovi članovi su Mejrema Stanković i Dragana Marinković. Jelena Đorđević ostala je na mestu generalnog sekretara.

U istom danu održana je i redovna Skupština saveza na kojoj su usvojeni Izveštaj o radu za prethodnu godinu, izveštaj Nadzornog odbora i Plan rada u 2022. godini u okviru kojeg je važno istaći da pored redovnog programa učenicima iz Pančeva predstoji i Sportska olimpijada školske omladine Vojvodine.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00