četvrtak, 22. oktobar 2020.  12:53h
Pročitano 712 puta

Posle poraza u trećem kolu Prve lige Srbije, Banat Bulls dočekuju ekipu Jagodine

Prošlog vikenda u okviru trećeg kola Prve lige Srbije, momci iz Banat Bulls-a odigrali su tešku utakmicu u Beogradu i u Pančevo su se vratili sa porazom. Ekipa Vukova iz Beograda je bila bolja i savladali su Bulls-e rezultatom 71-57.

Banat Bulls Banat Bulls Anđela Ivošev

Iako su se momci iz Bulls-a do poslednjeg sudijskog zvižduka trudili da dođu do pobede, ipak im je na kraju izmakla.

Tokom celog meča vođena je velika borba. Početak nije nagoveštavao ovakav epilog s obzirom da su Bulls-i otvorili utakmicu tačdaunom, kada je Mladen Zlatić u endzoni pronašao hvatača Vanju Lugonju.

Do samog kraja igralo se tačdaun za tačdaunom. Mladen Zlatić je po dva puta u endzoni pronalazio Milana Nikolića, Bratislava Bošnjaka i Vanju Lugonju, a u strelce se upisao i Mario Lugonja sa uhvaćenim jednim tačdaunom.

Ovog puta je bilo poena i iz odbrane, kada su napadu lopet presekli Stefan Spasić i Marko Todorović. Dok je u ekipi Vukova najviše uhvaćenih tačdauna imao hvatač sa brojem 14, Andreja Živković.

Bullsi se sada okreću narednom vikendu i stavljaju fokus na utakmicu koja ih čeka u nedelju u Pančevu. 

U narednom kolu, Bulls-i će u nedelju 25.10. u 15 časova na terenu kod Hale sportova ugostiti ekipu Black Hornets iz Jagodine. 

I ova utakmica će se iz epidemiloških razloga igrati bez prisustva publike, ali će svi navijači Bulls-a moći da prate dešavanja sa terena na zvaničnim profilima Banat Bulls-a na društvenim mrežama.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00