sreda, 7. oktobar 2020.  18:30h
Pročitano 294 puta

Delegacija Sportskog saveza Srbije u poseti Pančevu

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković posetili su grad Pančevo.

Delegacija Sportskog saveza Srbije u kabinetu gradonačelnika Pančeva Delegacija Sportskog saveza Srbije u kabinetu gradonačelnika Pančeva SSS

Prijem za predstavnike Sportskog saveza Srbije upriličen je kod novog gradonačelnika Pančeva Aleksandra Stevanovića i zamenice gradonačelnika Dragane Kuprešanin, zajedno sa predstavnicima Sportskog saveza grada Pančeva. 

U ovom gradu od prošle nedelje pokrenuta je akcija besplatne rekreacije namenjene pre svega damama "Budi zdrava - vežbaj sa nama". 

 

sastanak u kabinetu gradonacelnika panceva 1

 

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek kaže da je ovo bila prilika za susret sa novim rukovodstvom Grada Pančeva.

U Pančevu, gradu sporta, upoznali smo se sa novim gradonačelnikom. Gradonačelnik Stevanović je na sastanku pokazao veliko interesovanje za sport po kome je Pančevo i prepoznatljivo i istako značaj ovog segmenta. Mladi ljudi Sportskog saveza Pančeva koje predvodi Slobodan Bitević veoma su posvećeni svom poslu i imamo već dugo odličnu saradnju. Želim da tako i nastavimo, rekao je Davor Štefanek. 

Generalni sekretar Goran Marinković istakao je dobru saradnju koja s Pančevom već postoji.

U Pančevu je akcija "Budi zdrava - vežbaj sa nama" probudila je veliko interesovanje i pozitivne utiske. Današnji sastanak nastavak je dobre saradnje sa sportskim savezom i početak saradnje sa novim gradonačelnikim, rekao je Marinković.

 

u sali sportskog saveza pancevo

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00