nedelja, 27. septembar 2015.  21:32h
Pročitano 1801 puta

Medalje za Pančevce na prvenstvu Vojvodine u bench pressu

Na Drugom otvorenom prvenstvu Vojvodine u bench press-u u okviru GPC federacije u raw i eq kategoriji održanom u subotu, 26. septembra, u Pančevu, nastupio je i veliki broj takmičara iz našeg grada.

U pojedinačnoj kategoriji iz kluba “Spartans” učestvovali su Snežana Milošević, Branimir Babin, Aleksandar Kolocka, Filip Vlajić, Novak Filipović i Kristijan Rajković i svi su osvojili medalje U pojedinačnoj kategoriji iz kluba “Spartans” učestvovali su Snežana Milošević, Branimir Babin, Aleksandar Kolocka, Filip Vlajić, Novak Filipović i Kristijan Rajković i svi su osvojili medalje F. Vlajić

Takmičenje je održano u Tehničkoj školi “23. maj”, a na ovom takmičenju učestvovala je i jedna osoba sa invaliditetom.

Domaćin takmičenja bio je fitnes studio “Fiesta” iz Pančeva, koji je nastupio na takmičenju sa ženskom ekipom koja je u ekipnom plasmanu zauzela 1. mesto. 

Powerlifting klub “Spartans” osvojio je 3. mesto u ekipnoj kategoriji u raw bench pressu. 

U pojedinačnoj kategoriji iz kluba “Spartans” učestvovali su Snežana Milošević, Branimir Babin, Aleksandar Kolocka, Filip Vlajić, Novak Filipović i Kristijan Rajković.

Zlatne medalje osvojili su Snežana Milošević u kategoriji seniorki do 67,5 kg telesne težine, Branimir Babin u kategoriji seniora do 67,5 kg, Aleksandar Kolocka u kategoriji juniora do 75 kg i Kristijan Ristić u kategoriji seniora do 90 kg. 

Filip Vlajić osvojio je srebrnu medalju u kategoriji juniora do 75 kg telesne težine, a Novak Filipović se okitio bronzom u seniorskoj kategoriji do 82,5 kg telesne težine. 

Sledeće takmičenje na kojem će nastupiti takmičari iz powerlifting kluba „Spartans“ je prvenstvo Srbije i trofej Beograda u bench press-u koje će se održati u Beogradu sledećeg vikenda pod pokroviteljstvom Srpske powerlifting federacije (član IPF-international powerlifting federation).

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00