četvrtak, 17. oktobar 2019.  05:49h
Pročitano 524 puta

Zbog zatvaranja Ulice Dimitrija Tucovića izmenjen saobraćaj na linijama ATP-a

Zbog radova koji se sprovode u Ulici Dimitrija Tucovića u ovom delu Pančeva autobuski saobraćaj se odvija delimično izmenjenom trasom.

Pojedine linije JKP ATP saobraćaju izmenjenom trasom zbog radova u Dimitrija Tucovića Pojedine linije JKP ATP saobraćaju izmenjenom trasom zbog radova u Dimitrija Tucovića Pančevo MOJKraj/arhiva

Autobusi na linijama 2, 3, Kačarevo, Opovo i Glogonj saobraćaće kroz grad starom trasom do hotela Tamiš a potom ulicama Moše Pijade, Svetog Save, Svetozara Šemića i dalje starom trasom. 

Uvode se privremena stajališta u Ulici Moše Pijade ispred kućnog broja 26 u smeru iz centra grada a ispred kućnog broja 23A u smeru ka centru grada i u Ulici Svetog Save ispred kućnog broja 78 i preko puta kod obdaništa „Bubamara“. Za izmenu putnika koristiće se i već postavljeno privremeno stajalište kod SUP-a. 

U povratku, autobusi na linijama za Kačarevo, Opovo i Glogonj saobraćaju ulicama Svetozara Šemića-Svetog Save-AS a trase linija 2 i 3 u povratku su iste kao i u odlasku.

Autobusi koji prevoze putnike za Crepaju, Kovačicu, Padinu i Samoš koriste trasu: AS – Ulica Svetog Save (koriste se sva stajališta osim kod Doma Omladine), Svetozara Šemića i dalje starom trasom.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00