sreda, 25. septembar 2019.  17:03h
Pročitano 1665 puta

Raspored cisterni s vodom za piće od 27. do 29. septembra

JKP „Vodovod i kanalizacija“ najavilo je da će zbog neophodnih radova na zameni ventila na Filter postrojenju bez vode ostati celo Pančevo, Starčevo, Omoljica, Banatski Brestovac, Ivanovo, Jabuka, Glogonj, Kačarevo, Dolovo i Stari Tamiš, od petka, 27. septembra od 18 sati do nedelje, 29. septembra u 6 sati. 

Cisterne s vodom za piće biće postavljene na više lokacija Cisterne s vodom za piće biće postavljene na više lokacija V.J.P./arhiva

U tih 36 sati, koliko će trajati isključenje vode, sprovešće se neophodni radovi kako bi se grad i sela nesmetano i ubuduće snabdevali vodom.

Evo i rasporeda cisterni:

Naseljena mesta Jabuka, Glogonj i Dolovo će se snabdevati vodom sa javnih česmi s obzirom da imaju svoje rezervoare vode.

U Jabuci javna česma na uglu Omladinske i Zmaj Jovine ulice, u Glogonju Beogradska ulica kod pijace i u Dolovu ispred kuće u Ulici Trg Kralja Petra br. 37.

Ostala naseljena mesta Kačarevo, Starčevo, Omoljica, Banatski Brestovac i Ivanovo imaće na raspolaganju cisterne koje će biti postavljene u centru svakog mesta ispred Mesnih zajednica.

Raspored cisterni u gradu Pančevu

- Centar - ispred Opštine

- Centar - mobilna cisterna koja će kružiti ulicama Žarka Zrenjanina, Maksima Gorkog, Cara Lazara, Cara Dušana i Miloša Trebinjca.

- Kotež 1 - na kružnom toku

- Kotež 2 - ispred "Simpa"

- Tesla - kod prodavnice " Aroma"

- Strelište - Mobilna cisterna koja će menjati poziciju na dva sata ugao Ulice Veljka Petrovića i Veljka Vlahovića i ugao Dušana Petrovića Šaneta i Marina Držića počevši od 9 sati na uglu Veljka Petrovića i Veljka Vlahovića

- Sodara - u centru Sodare kod prodavnice "Aman" u Dunsvskoj ulici

- Margita - Kod ambulante Sveti Sava kao i mobilna cisterna koja će kružiti ulicama Moše Pijade, Sinđelićeva, Dimitrija Tucovića, Knićaninova, Svetozara Šemića, Jabučki Put i Karaula.

- Misa - Mobilna cisterna koja će menjati poziciju na dva sata ispred Crkve i kod škole " Sveti Sava" počevši kod Crkve u 9 sati i jedna mobilna koja će obilaziti ulice Bavaništanski put Kozaračku, Banijsku, Srbijansku, Novoseljanski Put, Kajmakčalansku, Pelistersku i Kudeljarski nasip.

- Vojlovica - Mobilna cisterna koja će kružiti od MZ Vojlovica kroz naselje Topola i ulicu 7. jula

Cisterne će biti na raspolaganju i u krugu

- Hitne pomoći
- Bolnice
- Očne Bolnice
- Gerontološkog centra  i
- Doma Slepih

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00