utorak, 3. septembar 2019.  21:04h
Pročitano 514 puta

Izmena režima saobraćaja u gradu Pančevu

Zbog radova na izgradnji fekalne kanalizacije u ulicama Karađorđevoj i Moše Pijade u Pančevu privremeno se menja režim saobraćaja.

Izmena u I fazi radova važi u periodu od 4. do 10. septembra Izmena u I fazi radova važi u periodu od 4. do 10. septembra ilustracija

I – faza - na raskrsnici ulica Moše Pijade i Dimitrija Tucovića, gde se vrši totalna obustava saobraćaja u Ulici Moše Pijade, posle raskrsnice sa Ulicom Dimitrija Tucovića, posmatrano iz pravca Branka Radičevića ka Dimitrija Tucovića, na raskrsnici ulica Moše Pijade i Karađorđeve, gde se vrši totalna obustava saobraćaja iz svih pravaca i na raskrsnici Moše Pijade i Svetog Save, sa totalnom obustavom saobraćaja u  Moše Pijade posle raskrnice sa ulicom Svetog Save, posmatrano iz pravca ulice Svetog Save ka ulici Karađorđevoj u Pančevu.

II – faza – u Ulici Karađorđevoj, između ulica Moše Pijade i Patrijarha Arsenija Čarnojevića, sa totalnom obustavom saobraćaja.

III – faza – u Ulici Karađorđevoj, između ulica Patrijarha Arsenija Čarnojevića i Matije Gupca, sa totalnom obustavom saobraćaja.

Izmena u I fazi radova važi u periodu od 4. do 10. septembra, a za II i III fazu radova od 4. septembra do 4. oktobra, saopšteno je iz Gradske uprave Pančevo.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00