četvrtak, 13. septembar 2018.  07:11h
Pročitano 498 puta

Glogonj i večeras bez gasa zbog radova na mreži

JP „Srbijagas“, Novi Sad obaveštava kupce prirodnog gasa u naseljenom mestu Glogonj da će zbog neophodnih radova na distributivnoj gasnoj mreži doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa u periodu od četvrtka, 13. septembra u 22 sata do  petka, 14. septembra u 15 časova. 

Zbog neophodnih radova na distributivnoj gasnoj mreži u Glogonju neće biti isporučivan prirodni gas u periodu od četvrtka, 13. septembra u 22 sata do  petka, 14. septembra u 15 časova Zbog neophodnih radova na distributivnoj gasnoj mreži u Glogonju neće biti isporučivan prirodni gas u periodu od četvrtka, 13. septembra u 22 sata do petka, 14. septembra u 15 časova Srbijagas

Bez gasa će ostati svi potrošači koji se prirodnim gasom snabdevaju sa RS Glogonj, Mesto isporuke Distribucija Široka potrošnja Kačarevo GMRS Flot, u naseljenom mestu Glogonj. 

JP „Srbijagas“ - Operator distributivnog sistema je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa obavestio korisnika distributivnog sistema, koji će usled poremećaja ostati bez isporuke prirodnog gasa.

Po završetku radova JP „Srbijagas“ će otpočeti sa redovnom isporukom gasa. 

Molimo potrošače u Glogonju da imaju razumevanja za navedene radove, navodi se u saopštenju.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00