petak, 7. septembar 2018.  12:09h
Pročitano 589 puta

Postavlja se cevovod u Ulici Vojvode Petra Bojovića

Javno komunalno preduzeće „Grejanje“, radi priključenja novih korisnika na daljinski sistem grejanja, počelo je da obavlja radove zbog kojih je preusmeren saobraćaj u delu Ulice Vojvoda Petar Bojović, između ulica Nikola Tesla i dr Svetislav Kasapinović u Pančevu.

Izmenjeni režim saobraćaja u ovom delu Ulice Vojvoda Petar Bojović će trajati do završetka radova, a procena je da će to biti od četiri do pet nedelja Izmenjeni režim saobraćaja u ovom delu Ulice Vojvoda Petar Bojović će trajati do završetka radova, a procena je da će to biti od četiri do pet nedelja Pančevo.MOJKraj.rs

U skladu sa dobijenom građevinskom dozvolom nadležnog gradskog sekretarijata, cevovod će se postavljati u deo putne konstrukcije Ulice Vojvode Petra Bojovića, zbog čega je neophodno da se obustavi saobraćaj u jednoj kolovoznoj traci i vozila preusmere na alternativni pravac.

Izmenjeni režim saobraćaja u ovom delu Ulice Vojvoda Petar Bojović će trajati do završetka radova, a procena je da će to biti od četiri do pet nedelja. Radovi su počeli 22. avgusta.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00