sreda, 22. avgust 2018.  12:44h
Pročitano 1220 puta

Aktiv mladih Dolovo žurkicama za najmlađe oživeo novi trg

Aktiv mladih Dolovo osmislio je i sproveo još jednu aktivnost da razveseli najmlađe Dolovce. 

Od početka avgusta žurkice su organizovane skoro svake večeri Od početka avgusta žurkice su organizovane skoro svake večeri MZ Dolovo

U predvečerje se na novom trgu ispred Doma kulture organizuju "žurkice" u okviru kojih se pušta muzika, iznosi šank za kojim se toče sokići, a ne izostaju i svetlosni efekti koji se koriste za omladinu u diskotekama. 

Od početka avgusta žurkice su organizovane skoro svake večeri. Roditelji i deca su zadovoljni jer imaju priliku za izlazak iz kuće tokom letnjih dana. 

Predsednica Aktiva mladih, Miljana Vuković ne krije zadovoljstvo rezultatima ove aktivnosti i zahvaljuje se predsedniku Mesne zajednice Dragoslavu Gligorijevu, koji svesrdno podržava i pomaže realizaciju žurkica za decu. 

Suzana Jovanović, predsednica Komisije za protokol i informisanje Mesne zajednice Dolovo, ocenjuje da je novi trg ispred Doma kulture, mesto svakodnevnog okupljanja dece, mladih i odraslih Dolovaca i pohvaljuje Aktiv mladih Dolovo čiji članovi ulažu napor u oživljavanje ovog dela sela. Aktiv mladih je nedavno obezbedio kupovinu novih žardinjera za novi trg i organizovao sađenje cveća. U realizaciji ovih akcija Aktiva mladih, uključen je i Dom kulture Dolovo, koji time upotpunjuje svoje programske aktivnosti.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00