ponedeljak, 16. april 2018.  22:24h
Pročitano 1442 puta

Izmene u saobraćaju u centralnim ulicama zbog Dana Vojske Srbije

Zbog održavanja manifestacije "Dan Vojske Srbije" u Pančevu u četvrtak, 19. aprila i u ponedeljak, 23. aprila biće obustavljen saobraćaj u pojedinim ulicama u centru grada.

U Pančevu će svečano biti obeležen Dan Vojske Srbije U Pančevu će svečano biti obeležen Dan Vojske Srbije www.vs.rs

Obustava saobraćaja biće organizovana u vremenu od 10 do 13 časova.

Saobraćaj će biti obustavljen u sledećim ulicama grada Pančeva: Vojvode Radomira Putnika i Trg slobode, na delu od ulice Karađorđeve do ulice Vojvode Petra Bojovića, Maksima Gorkog na delu od ulice Dr Svetislava Kasapinovića do ulice Vojvode Radomira Putnika, Žarka Zrenjanina na delu od ulice Dr Svetislava Kasapinovića do ulice Vojvode Radomira Putnika, Vojvode Petra Bojovića na delu od ulice Dr Svetislava Kasapinovića do ulice Vojvode Radomira Putnika, Generala Petra Aračića i Dimitrija Tucovića, na delu od ulice Vojvode Radomira Putnika do ulice Braće Jovanovića, saopšteno je iz Gradske uprave Pančevo.

Pogledajte ilustraciju na google mapi koju je uradio Pančevac Nikola Đorđević:

 

ulice dan vojske srbije

 

Na Dan Vojske Srbije, 23. aprila, predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije položiće vence na Spomenik neznanom junaku na Avali i u Takovu kod Gornjeg Milanovca, na mestu početka Drugog srpskog ustanka. Od 11 časova u Kruševcu, Zaječaru, Pančevu, Novom Sadu, Kraljevu i Nišu građani će moći da prisustvuju prigodnim programima van vojnih objekata, koje će organizovati komande, jedinice i ustanove Vojske Srbije, piše na zvaničnom sajtu Ministarstva odbrane.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00