ponedeljak, 26. februar 2018.  14:20h
Pročitano 951 puta

Saobraćaj se odvija usporeno zbog snega i jakog vetra

Sneg koji od jutros pada na teritoriji Pančeva nije napravio značajnije probleme u funkcionisanju grada, saobraćaj je usporen, ali se odvija nesmetano.

Pada sneg i duva jak vetar u Pančevu, ali se saobraćaj odvija nesmetano Pada sneg i duva jak vetar u Pančevu, ali se saobraćaj odvija nesmetano Pančevo.MOJKraj.rs

Đurica Dolovački, direktor JP Urbanizam kaže da je na teritoriji Grada Pančeva i svih devet naseljenih mesta bačen agregat, kao i so i da za sada nema značajnijih problema u odvijanju saobraćaja.

Iako duva jači vetar, ni on za sada ne pravi veće nanose koji bi ometali saobraćaj u pojedinim delovima naše teritorije kao što je to ranijih godina bio slučaj. Pratimo situaciju na terenu i spremni smo da intervenišemo gde god bude potrebe, kazao je Dolovački.

Nebojša Gajić, direktor JKP ATP Pančevo kaže se poštuje red vožnje i da autobusi ovog prevoznika za sada bez problema prevoze putnike ka svim destinacijama na kojima saobraćaju.

Na pojedinim linijama su moguća kašnjenja do pet minuta, zbog usporenog saobraćaja, ali većih problema za sada nema, kazao je Gajić.

U Zimskoj službi Vojvodinaputa su nam potvrdili da je bačena so na puteve koji su u njihovoj nadležnosti, da su u toku intervencije na terenu, uprkos jakom vetru, ali da za sada većih problema na putevima na našoj teritoriji nema.

 

0 higijena cistaci

 

I u JKP Higijeni saznajemo da su spremni za ove vremenske prilike.

Dovoljan broj radnika pogona ,,Čistači“ JKP ,,Higijena“, kao i sva raspoloživa mehanizacija spremni su da reaguju u slučaju obimnijih snežnih padavina. Ukoliko bude trebalo sneg će se čistiti i u drugoj i trećoj smeni, saopšteno je iz JKP Higijena Pančevo.

Prema najavi meteorologa ovakvo vreme, sa snegom i jakim vetrom, zadržaće se do četvrtka.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00