sreda, 8. novembar 2017.  19:37h
Pročitano 504 puta

Četvrta rata poreza na imovinu dospeva 14. novembra

Sekretarijat za poresku administraciju grada Pančeva obaveštava poreske obveznike koji ne vode poslovne knjige - fizička lica da u utorak, 14. novembra dospeva četvrta rata za porez na imovinu za 2017. godinu i iste moli da blagovremeno izmire svoje obaveze kako bi izbegli obračunavanje i plaćanje kamate kao i pokretanje prekršajnog postupka.

Četvrta rata poreza na imovinu dospeva 14. novembra Četvrta rata poreza na imovinu dospeva 14. novembra Pančevo.MOJKraj.rs

Uplatnice sa iznosom duga su odštampane i u toku je dostava.

Skreće se pažnja poreskim obveznicima koji su na osnovu rešenje u reprogramu za plaćanje dugovanog poreza na rate da obavezno:

- izmiruju mesečne rate do datuma iz rešenja i
- do 14. novembra uplate iznos sa uplatnice za četvrtu ratu za porez na imovinu za 2017. godinu.

Takođe se obaveštavaju poreski obveznici koji nisu podneli zahtev da plate dugovani porez na rate a nisu u propisanim rokovima plaćali obaveze da iznos za uplatu čini neplaćena glavnica po rešenjima uvećana za kamatu obračunatu u skladu sa zakonom i iznos četvrte rate za porez na imovinu za 2017. godinu.

Ovi poreski obveznici takođe mogu podneti zahtev da dugovani porez plate na rate uz otpis 50% kamate, navodi se u saopštenju za javnost.

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00