petak, 30. jun 2017.  09:09h
Pročitano 529 puta

Letnji režim rada za terenske radnike Higijene

U vreme ekstremno visokih temperatura koje traju u poslednjih desetak dana u JKP ,,Higijena“ Pančevo na snazi je letnji režim rada. 

Za radnike pogona ,,Čistači“, ,,Iznošenje otpada“  i ,,Parking servisa“ prepodnevna smena počinje u 6 sati i traje do podneva. Popodnevni rad počinje u 17 časova i završava se u 21 čas Za radnike pogona ,,Čistači“, ,,Iznošenje otpada“ i ,,Parking servisa“ prepodnevna smena počinje u 6 sati i traje do podneva. Popodnevni rad počinje u 17 časova i završava se u 21 čas JKP Higijena/FB

Samo za radnike pogona ,,Čistači“, ,,Iznošenje otpada“  i ,,Parking servisa“ prepodnevna smena počinje, umesto u sedam, sat vremena ranije i traje do podneva. Popodnevni rad počinje u 17 časova i završava se u 21 čas. 

JKP Higijena letnji režim rada primenjuje poslednjih pet godina i iskustvo svedoči da se ovakvom organizacijom i zalaganjem radnika na terenu svi poslovi završe na vreme, a što je najvažnije, radnici nisu izloženi opasnosti da im pozli, navodi se u saopštenju ovog javno-komunalnog preduzeća.

Takođe, tokom radnog dana zaposlenima na terenu se dele rashlađeni napici. 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00