subota, 28. januar 2017.  06:20h
Pročitano 1522 puta

Vruć pepeo uništava kontejnere u Pančevu

U prethodnih mesec dana u Pančevu je potpuno izgorelo devet, a delimično je oštećeno još petnaestak kontejnera, zbog nemarnosti sugrađana koji u kontejnere odlažu vruć pepeo.

U prethodnih mesec dana kontejneri su goreli u naseljima: Misa, Strelište, Sodara i Tesla U prethodnih mesec dana kontejneri su goreli u naseljima: Misa, Strelište, Sodara i Tesla JKP Higijena

U JKP Higijeni kažu da su zbog nepažnje i bahatosti pojedinaca pre dva dana gorela čak tri kontejnera u gradu. Dva metalna, nova, u Lava Tolstoja, kod kružnog toka i jedan od pet kubika na "zelenom ostrvu" u Ulici Mike Petrovića Alasa na Strelištu. 

Uprkos apelima da građani ne odlažu vruć pepeo u kontejnere, nekultura traje i dovešće do prepolovljenog broja posuda za komunalni otpad do kraja grejne sezone, upozoravaju iz JKP Higijena.

U prethodnih mesec dana kontejneri su goreli u naseljima: Misa, Strelište, Sodara i Tesla. U Pančevu godišnje bude uništeno oko šezdeset posto kontejnera, te Grad za kupovinu novih izdvaja do dva miliona dinara.

 

0 kontejner zima pancevo

 

 

Iz JKP "Higijena" još jednom apeluju na sugrađane da ne odlažu vruć pepeo u kontejnere.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00