petak, 2. septembar 2016.  13:06h
Pročitano 18426 puta

Od večeras bez saobraćaja iz smera Pančeva ka Beogradu

Saobraćaj na rampi petlje Pančevačkog puta iz smera Pančeva ka Beogradu i Zrenjaninu biće zatvoren od večeras u 23 časa zbog početka poslednje faze radova na rekonstrukciji dva nadvožnjaka.

Saobraćaj na rampi petlje Pančevačkog puta iz smera Pančeva ka Beogradu i Zrenjaninu biće zatvoren od večeras u 23 časa zbog početka poslednje faze radova na rekonstrukciji dva nadvožnjaka Saobraćaj na rampi petlje Pančevačkog puta iz smera Pančeva ka Beogradu i Zrenjaninu biće zatvoren od večeras u 23 časa zbog početka poslednje faze radova na rekonstrukciji dva nadvožnjaka

Izmena će trajati do 22. novembra.

Kako saopštavaju iz "Infrastruktura železnice Srbije" ova treća i poslednja faza odnosi se na radove na drugom nadvožnjaku u okviru koje je predviđena ugradnja još dva šipa, ojačanje jednog postojećeg stuba i montaža nove čelične konstrukcije, kao što je urađeno na prvom nadvožnjaku, bližem Pančevačkom mostu.

U JKP ATP saznajemo da će autobusi za Beograd putnike prevoziti novim putem – obilaznicom kroz Borču i Ovču, što će najverovatnije značajno produžiti putovanje autobusom od Pančeva do Beograda, a više informacija o tome biće sutra.

Radovi na rekonstrukciji pomenutih nadvožnjaka, čiji je završetak predviđen u roku od 75 dana, deo su Aneksa i osnovnog Ugovora iz ruskog državnog kredita.

Vrednost radova je 4,1 milion dolara, a izvođač je ruska kompanija „RŽD Internešnl" sa domaćim podizvođačima.

Do sada je, u prethodne dve faze, potpuno završena rekonstrukcija prvog nadvožnjaka dužine 49 m. Na drugom je ugrađeno 11 šipova, od predviđenih 13, ojačana su dva postojeća stuba i izgrađen nov krajnji stub.

Tokom izvođenja radova biće promenjen režim rada linija GSP: vozila sa linije broj 108 će, u smeru ka Beogradu, na delu od raskrsnice Pančevačkog puta i Severne tangente do Pančevačkog mosta saobraćati sledećim saobraćajnicama: Pančevački put, Severna tangenta, Put za Ovču, Zrenjaninski put, Pančevački most i dalje redovnom trasom, dok u suprotnom smeru vozila neće menjati trasu.

Ovde možete preuzeti google mapu s ucrtanom trasom.

 

0 mapa pvo beograd

Mapu uradio Nikola Đorđević/https://www.facebook.com/nik994

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(10 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00