petak, 26. avgust 2016.  05:19h
Pročitano 808 puta

Poziv Vojlovčanima za sufinansiranje priključka na gas

Grad Pančevo je raspisao Javni poziv za prijavljivanje građana MZ Vojlovica za sufinansiranje priključivanja individualnih domaćinstava na gasnu mrežu.

Rok za predaju prijavnog formulara je 24. septembar Rok za predaju prijavnog formulara je 24. septembar

U cilju poboljšanja kvaliteta ambijentalnog vazduha u gradu Pančevu, u okviru Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Pančeva za 2016. godine planirana su određena podsticajna sredstva za korišćenje prirodnog gasa kao energenta. U ovoj godini bi se sredstva koristila kao pomoć za priključenje individualnih domaćinstava na gasnu mrežu, u vidu finansiranja izrade projektno-tehničke dokumentacije za individualne priključke i unutrašnju instalaciju, a u skladu sa raspoloživim finansijskim sredstvima za ovu namenu.

Pozivaju se građani sa teritorije MZ Vojlovica koji su zainteresovani za priključenje na gasnu mrežu i potrošnju gasa kao energenta da podnesu prijavu Sekretarijatu za zaštitu životne sredine radi evidentiranja zainteresovanosti građana, navodi se na sajtu Grada Pančeva.

Mogu se prijaviti građani, vlasnici individualnih objekata sa lokacija na kojima je izgrađena ulična gasna infrastruktura, odnosno zainteresovani građani koji su od nadležnog preduzeća za distribuciju gasa pribavili odobrenje za priključenje na gasnu mrežu u gradu, po prethodno obavljenoj proveri tehničkih mogućnosti.

Nakon evidentiranja zainteresovanih građana, Grad Pančevo će sprovesti javnu nabavku za izbor licenciranih projektanata za izradu projektno-tehničke dokumentacije.

Sa zainteresovanim građanima će nakon toga Grad Pančevo zaključiti ugovor o predaji projektne dokumentacije, na osnovu koje će moći da se obratite nadležnom Sekretarijatu za urbanizam, građevinske i stambeno-komunalne poslove radi ishodovanja rešenja za izgradnju gasne instalacije.

Popunjeni Prijavni formular (sa prilogom) dostaviti na adresu:
Sekretarijat za zaštitu životne sredine,
Trg Kralja Petra I 2-4, Pančevo

ili predati u Uslužnom centru grada Pančeva. 

Rok za predaju prijavnog formulara je 24. septembar.

Osoba za kontakt: Iliana Terpenka, kancelarija 616, telefon 308-826, mob. tel: 066/866-4931, mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Obrazac Prijavnog formulara može se preuzeti na sajtu gradske uprave grada Pančeva ili preuzeti u Uslužnom centru grada Pančeva, Trg Kralja Petra I 2-4, Pančevo.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00