petak, 15. jul 2016.  15:20h
Pročitano 1253 puta

Upozorenje i prognoza vremena do 17. jula

Na osnovu hidrometeorološkog upozorenja izdatog danas od strane Republičkog hidrometeorološkog zavoda, za područje Beograda i okoline (do 17. jula), uveče, tokom noći i u subotu ujutro očekuju se obilne padavine, od 30 do 50 mm, uz mogućnost kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa gradom i olujnim vetrom.

Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva obaveštava građane da je naložio javno-komunalnim preduzećima da budu u pripravnosti sa ciljem preduzimanja mera u slučaju potrebe, a u pripravnosti je i Vodoprivredno preduzeće “Tamiš – Dunav”’.

Pozivamo građane da prate informacije preko sredstava javnog informisanja, zvanične internet stranice grada Pančeva www.pancevo.rs, i fejsbuk stranice grada uz preporuku da zaštite svoju imovinu imajući u vidu najavljenu prognozu. 

Kontakt telefon u Centru za obaveštavanje je 1985.

Upozorenje za područje Beograda i okoline na obilne padavine 

Danas uveče, tokom noći i u subotu ujutro očekuju se obilne padavine, od 30 do 50 mm, uz mogućnost kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa gradom i olujnim vetrom.

Beograd i okolina, prognoza vremena za 15. jul:

Umereno do potpuno oblačno i osetno svežije, posle podne, uveče i tokom noći kiša, pljuskovi i grmljavina, lokalno su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode, veća količina padavina, grad i olujni vetar. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najviša dnevna temperatura oko 22 °C.

Beograd i okolina, prognoza vremena za 16. jul:

Pretežno oblačno i sveže povremeno sa kišom i pljuskovima. Više padavina očekuje se ujutro i pre podne. Vetar  ujutro umeren severni i severoistočni, zatim uglavnom slab zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 13, najviša dnevna oko 18 °C.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00