utorak, 14. jun 2016.  15:21h
Pročitano 902 puta

Izmena režima saobraćaja u vreme Karnevala

Neke od ulica u Pančevu biće zatvorene u vreme održavanja Internacionalnog karnevala 17. i 18. juna, a u to vreme biće izmenjen i režim saobraćaja.

Kako su organizatori saopštili, zbog programa na centralnoj bini koja će ove godine biti postavljena u ulici Kej Radoja Dakića, u produžetku ulice Nikole Tesle/Trg Đorđa Vajferta u Pančevu, biće zatvorena ulica Kej Radoja Dakića, od ulica Nikola Tesla do Dr Svetislava Kasapinovića, 17. juna od 15 časova i 18. juna od 17 časova. 

Zbog međunarodne karnevalske povorke, 18. juna u Pančevu, biće zatvorena Ulica Vojvode Radomira Putnika, i to tako što će se od 15 časova zatvoriti deo Vojvode Radomira Putnika, od Karađorđeve do Vojvode Petra Bojovića, radi postavljanja zaštitnih ograda i tehnike; od 18 časova u celoj ulici Vojvode Radomira Putnika, Miloša Trebinjca, od Miloša Obrenovida do Vojvode Radomira Putnika, Oslobođenja, od kružnog toka do Vojvode Radomira Putnika. 

Zbog kretanja i programa međunarodne karnevalske povorke za saobraćaj će biti zatvorene ulica kojom se povorka kreće, kao i delovi ulica koje se ukrštaju sa ulicom Vojvode Radomira Putnika. 

Molimo stanare pomenutih ulica da, ako imaju potrebu da se kreću svojim vozilima u navedeno vreme zatvaranja ulica, vozila izmeste pre zatvaranja ulica. Imajući u vidu da se očekuje veliki broj učesnika i posetilaca, molimo sve koje dolaze svojim vozilima da se parkiraju na mestima predviđenim za parking van ulica predviđenih za zatvaranje, navodi se u saopštenju za javnost organizatora Karnevala.

Početak međunarodne karnevalske povorke je 18. juna u 20 časova. 

Okupljanje karnevalskih grupa i učesnika je od 19 časova u Ulici Miloša Trebinjca. 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00