subota, 11. maj 2024.  10:19h
Pročitano 157 puta

Deo ulice Dimitrija Tucovića u Pančevu zatvara se za saobraćaj od 13. maja

Deo Ulice Dimitrija Tucovića u Pančevu, u delu od Moše Pijade do Mihajla Pupina, od ponedeljka, 13. maja biće zatvoren za saobraćaj zbog radova.

Deo Ulice Dimitrija Tucovića u Pančevu, u delu od Moše Pijade do Mihajla Pupina, od ponedeljka, 13. maja biće zatvoren za saobraćaj zbog radova Deo Ulice Dimitrija Tucovića u Pančevu, u delu od Moše Pijade do Mihajla Pupina, od ponedeljka, 13. maja biće zatvoren za saobraćaj zbog radova Pančevo MOJKraj/arhiva

 

 

„Obaveštavamo sugrađane da će od 13. maja ulica Dimitrija Tucovića biti zatvorena za saobraćaj, od ulice Moše Pijade do ulice Mihajla Pupina u Pančevu. Planirano je da se tokom narednih 20 dana izvedu radovi na iskopu i postavljanju instalacija kišne kanalizacije, gasovoda i polaganju kablova za javno osvetljenje. Nakon završetka radova na polaganju instalacija planirano je izvođenje radova na trotoarima, od ulice Mihajla Pupina do ulice Moše Pijade. Molimo vas za strpljenje i razumevanje tokom ovog perioda, jer se deo ulice Dimitrija Tucovića zatvara za saobraćaj kako bismo poboljšali kvalitet života u našem gradu“, navodi se u saopštenju Grada Pančeva.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00