ponedeljak, 15. april 2024.  08:01h
Pročitano 212 puta

Nova trasa kretanja autobusa Pantransporta kroz Strelište

Autobusi Pantransporta od ponedeljka, 15. aprila na linijama 6 Centar - Strelište - RNP i 7 Jabuka - Strelište - RNP saobraćaće novom izmenjenom trasom kroz naselje Strelište u Pančevu, usled nastavka izvođenja infrastrukturnih radova u ulici Dušana Petrovića Šaneta, a nakon završenih radova u ulicama Ive Andrića i Stevana Sremca.

Primena ovakvog režima saobraćanja odvijaće se do konačnog završetka radova u ulici Dušana Petrovića Šaneta Primena ovakvog režima saobraćanja odvijaće se do konačnog završetka radova u ulici Dušana Petrovića Šaneta Pančevo MOJKraj/arhiva

 

 

Vozila iz smera centra grada kretaće se redovnom trasom do kraja ulice Veljka Vlahovića iz koje će skretati levo u ulicu Iva Andrića, zatim desno u Stevana Sremca, pa kroz ulicu Joakima Vujića do ulice 7. jula, odakle će saobraćati redovnom trasom do krajnjeg stajališta na RNP. Ista trasa predviđena je i u suprotnom smeru.

Usled ovih promena van primene ostaju stajališta u ulici Dušana Petrovića Šaneta za oba smera, kao i u ulici Radivoja Koraća, takođe za oba smera.

Vraćaju se u primenu stajališta kod OŠ "Mika Antić" u ulici Veljka Vlahovića u oba smera, te nije planirano uvođenje novih alternativnih stajališta.

Primena ovakvog režima saobraćanja odvijaće se do konačnog završetka radova u ulici Dušana Petrovića Šaneta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00