sreda, 28. februar 2024.  16:14h
Pročitano 441 puta

Izmenjena trasa kretanja linija 6 i 7 kroz naselje Strelište zbog radova

Obaveštava se javnost da će vozila Pantransporta Pančevo od petka, 1. marta, na linijama 6 Centar - Strelište - RNP i 7 Jabuka - Strelište - RNP saobraćati novom izmenjenom trasom kroz naselje Strelište, usled izvođenja infrastrukturnih radova u naselju Strelište, u ulicama Dušana Petrovića Šaneta, a sada i u ulici Stevana Sremca.

Autobusi će i dalje obavljati redovan krug kroz naselje Strelište i neće biti prekida saobraćaja kroz naselje Autobusi će i dalje obavljati redovan krug kroz naselje Strelište i neće biti prekida saobraćaja kroz naselje Pančevo MOJKraj/arhiva

 

 

Autobusi će i dalje obavljati redovan krug kroz naselje Strelište i neće biti prekida saobraćaja kroz naselje.

Iz smera centra grada vozila će se kretati redovnom trasom do ulice Veljka Vlahovića iz koje će skretati udesno u Cvijićevu ulicu, iz koje će potom skretati udesno u Bore Stankovića.

Autobusi će zatim napustiti naselje Strelište skretanjem ulevo u Prvomajsku ulicu, a potom će skretati ulevo u ulicu Radivoja Koraća, odakle će konačno saobraćati redovnom trasom do krajnjeg stajališta kod Rafinerije nafte Pančevo.

Ista trasa predviđena je i u suprotnom smeru.

Usled ovih promena i dalje van primene ostaju stajališta u ulici Dušana Petrovića Šaneta za oba smera, kao i stajališta kod OŠ "Mika Antić" u ulici Veljka Vlahovića, takođe za oba smera.

Vraćaju se u primenu stajališta u ulici Radivoja Koraća za oba smera.

Ponovo će se uvesti privremeno stajalište za smer iz centra grada prema Vojlovici i RNP u ulici Cvijićevoj u zoni raskrsnice sa Veljka Vlahovića (stajalište je već bilo u primeni tokom prethodne faze radova).

Iz smera Rafinerije nafte Pančevo uvodi se privremeno stajalište u ulici Bore Stankovića u zoni naspram kućnog broja 41, a neposredno pre raskrsnice sa Cvijićevom.

Javnost će blagovremeno biti obaveštena kada će nastupiti povratak na redovnu trasu, ili ukoliko bude bilo novih izmena.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00