četvrtak, 16. mart 2023.  10:29h
Pročitano 411 puta

Izmene u redu vožnje na linijima Pantransporta zbog zatvaranja ulice Oslobođenja

“Pantransport” obaveštava javnost da će od sutra, 17. marta posle 8 sati, usled zatvoranja dela ulice Oslobođenja u Pančevu za saobraćaj, doći do izmena na trasama pojedinih linija gradskog saobraćaja.

Povratak na redovnu trasu planiran je po završetku radova, što se očekuje da bude najkasnije u ponedeljak u jutarnjim časovima Povratak na redovnu trasu planiran je po završetku radova, što se očekuje da bude najkasnije u ponedeljak u jutarnjim časovima Pančevo MOJKraj/arhiva

 

Vozila na liniji broj 9 Pančevo – Banatsko Novo Selo koristiće deo trase gradske linije 4 Centar - Minel: od kružnog toka kod pijace, potom kroz ulice Lava Tolstoja, Milke Marković i Stevana Šupljikca sve do nadvožnjaka, gde će autobusi skretati desno i dalje saobraćati redovnom trasom. 

Ista trasa koristiće se i u suprotnom smeru. U primeni će se naći stajališta kod gradske pijace u ulici Lava Tolstoja, kao i ono u blizini Ž.S. Pančevo Varoš u ulici Stevana Šupljikca.

Ista trasa koristiće se i na liniji 5A Minel - Centar - RNP.

Povratak na redovnu trasu planiran je po završetku radova, što se očekuje da bude najkasnije u ponedeljak u jutarnjim časovima.

 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00