sreda, 18. januar 2023.  14:18h
Pročitano 237 puta

JKP „Higijena“: Kroz projekat obezbeđene po dve kante za otpad za domaćinstva u delu MZ Gornji grad

Kroz „Projekat primarne separacije otpada u četiri regiona“ (Pančevo, Srem – Mačva, Duboko i Pirot), domaćinstva sa individualnim stanovanjem, odnosno kuće na teritoriji Mesne zajednice „Gornji grad“, u okviru određenog obuhvata ulica, dobiće po dve kante – zelenu kantu za mešoviti, „mokri“ (kućni) otpad i plavu kantu za „suvi“, ambalažni otpad (papir, karton, plastika, aluminijumske i čelične limenke), zapremine 240 litara. 

Kante su obezbeđene za deo MZ Gornji Grad kroz „Projekat primarne separacije otpada u četiri regiona“ (Pančevo, Srem – Mačva, Duboko i Pirot), domaćinstva sa individualnim stanovanjem Kante su obezbeđene za deo MZ Gornji Grad kroz „Projekat primarne separacije otpada u četiri regiona“ (Pančevo, Srem – Mačva, Duboko i Pirot), domaćinstva sa individualnim stanovanjem JKP Higijena, Pančevo

 

U skladu sa planom podele kanti, stanovnici koji su dobili obaveštenje u poštanskom sandučetu mogu se obratiti na broj telefona 351-016, ili doći (potrebno je da vlasnik kuće dođe s ličnom kartom i preuzme posude) u Mesnu zajednicu „Gornji grad“, u Dimitrija Tucovića 74, od 16. januara do 14. februara, radnim danima, od 8 do 15 sati. 

Za građane koji nisu dobili pisano obaveštenje u poštanskom sandučetu i koji ne stanuju na teritoriji Mesne zajednice „Gornji grad“, u okviru planiranog obuhvata ulica, podela kanti biće naknadno organizovana, putem narednih projekata, i o tome će biti blagovremeno obavešteni.

Za sva pitanja, na raspolaganju su telefon i mejl JKP-a „Higijena“ Pančevo: 013/327-000, lokali 114 i 126; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Predviđene ulice:

Sinđelićeva; Ive Kurjačkog, do brojeva 72 (parna strana) i 85-c (neparna strana); Knićaninova, do brojeva 30-c (parna strana) i 39-c (neparna strana); tevice Jovanovića do brojeva 32-c (parna strana) i 35-c (neparna strana); Ritska, Moše Pijade, Dimitrija Tucovića, Branka Radičevića, Jovice Bezuljevića, Svetog Save, Karađorđeva, Svetozara Šemića, Slavka Bokšana, Tanaska Rajića, Jove Maksina, Mihajla Pupina, Marka Kulića, Uroša Predića, Jug Bogdana, Kosančić Ivana, Toplice Milana, Majke Jugovića, Miloša Obilića i Braće Jugovića.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00