petak, 12. avgust 2022.  15:13h
Pročitano 437 puta

Promena trase linija "Pantransporta" zbog radova kod Plinare

“Pantransport” obaveštava putnike da će autobusi od ponedeljka 15. avgusta zbog zatvaranja dela ulice Miloša Obrenovića u Pančevu, kod "Plinare", saobraćati izmenjenim trasama na gradskim i međumesnim linijama. Van upotrebe naći će se stajališta kod Bolnice i kod Gradske pekare u oba smera.

Izmena trase će važiti od ponedeljka, 15. avgusta Izmena trase će važiti od ponedeljka, 15. avgusta Pančevo MOJKraj

 

Trasa gradskih linija 2 Kotež 1 - Dolovo; 6 Centar - Strelište - RNP i 7 Jabuka - Strelište - RNP i međumesne linije Pančevo AS - Mramorak biće sledeća:

Iz Vojvode Radomira Putnika vozila će skretati levo u Oslobođenja, nakon kružnog toka kod pijace ulaziće u Lava Tolstoja, zatim desno u Ljubomira Kovačevića, Kralja Milana Obrenovića, desno u Kneza Mihaila Obrenovića, zatim levo u Miloša Obrenovića i dalje svojim redovnim trasama.

U smeru iz centra grada u upotrebi će se naći stajališta "Pijaca" i "Tesla" na uglu Kneza Mihaila Obrenovića i Miloša Obrenovića, dok će se u smeru ka centru grada koristiti stajališta "Sterijina" i "OŠ Đura Jakšić".

Trasa gradskih linija 3 Jabuka - Stari Tamiš i 8 Starčevo - Centar - Tesla (Ljubičevo) biće sledeća:

Iz Vojvode Radomira Putnika vozila će skretati levo u Oslobođenja, nakon kružnog toka kod pijace ulaziće u Lava Tolstoja, zatim desno u Ljubomira Kovačevića, Kralja Milana Obrenovića, levo u Kneza Mihaila Obrenovića, zatim desno u Ilije Garašanina do stajališta "Ljubičevo" gde se linija 8 završava, a linija 3 nastavlja dalje svojom redovnom trasom.

U smeru iz centra grada u upotrebi će se naći stajališta "Pijaca", dok će se u smeru ka centru grada koristiti stajališta "Sterijina" i "OŠ Đura Jakšić".

Na skici trase možete videti o kojim izmenama je reč sa obeleženim stajalištima koja će se koristiti.

 

Измена траса

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00