četvrtak, 4. avgust 2022.  07:45h
Pročitano 449 puta

Zatvara se deo ulice Moše Pijade za saobraćaj zbog radova

Zbog radova na sanaciji dela ulice Moše Pijade u Pančevu, ulica će u delu od Trga Mučenika do ulice Dimitrija Tucovića od ponedeljka, 8. avgusta, biti zatvorena za saobraćaj motornih vozila. Raskrsnica Moše Pijade i Dimitrija Tucovića biće otvorena za saobraćaj.

Putnička vozila koja dolaze iz pravca Beograda preusmeravaće se u ulicu Trg Mučenika ili u ulicu Marka Kulića, dok će autobusi javnog prevoza biti preusmereni na novi put dok traju radovi Putnička vozila koja dolaze iz pravca Beograda preusmeravaće se u ulicu Trg Mučenika ili u ulicu Marka Kulića, dok će autobusi javnog prevoza biti preusmereni na novi put dok traju radovi Pančevo MOJKraj

 

Putnička vozila koja dolaze iz pravca Beograda preusmeravaće se u ulicu Trg Mučenika ili u ulicu Marka Kulića.

U cilju smanjenja gužvi, dok traju ovi radovi, u ulici Svetozara Miletića zabranjuje se parkiranje putničkih vozila na posebnim parking mestima na parnoj strani ulice.

Vozila koja idu u pravcu Beograda moći će da se iz ulice Trg Mučenika skrenu levo, prema Beogradu.

Vozilima javnog prevoza koja voze do grada Beograda, neće biti dozvoljeno da idu za Beograd preko mosta na Tamišu, nego se preusmeravaju na novi put.

Autobusi koji voze za Beograd će se kretati od autobuske stanice ulicama: Vojvode Radomira Putnika, Vojvode Petra Bojovića, Dositeja Obradovića, Milorada Bate Mihailovića, Žarka Zrenjanina i Beogradski put i na toj trasi će koristiti sva autobuska stajališta.

Radovi će biti završeni do 18. avgusta.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00