ponedeljak, 21. decembar 2015.  15:32h
Pročitano 899 puta

Publikacije na jezicima manjina u Jabuci i Vojlovici

Publikacija „Imam pravo da...“ na mađarskom, slovačkom i makedonskom jeziku 22. decembra biće predstavljena u dve mesne zajednice – Jabuka i Vojlovica.

Publikacija će biti predstavljena 22. decembra u 11 sati u MZ Jabuka, a u 13 sati u MZ Vojlovica Publikacija će biti predstavljena 22. decembra u 11 sati u MZ Jabuka, a u 13 sati u MZ Vojlovica Pančevo.MOJKraj.rs

U saradnji sa predsednicima Skupština mesnih zajednica dogovorene su posete u 11 sati u Mesnoj zajednici Jabuka, a u 13 sati u Mesnoj zajednici Vojlovica.

U Jabuci i Vojlovici, u ime projektnog tima, građanima će se obratiti Milica Todorović, potpredsednica Skupštine grada Pančeva i Ivana Marković, članica Tima.

Ove publikacije su objavljene na pet jezika nacionalnih zajednica i objašnjavaju nadležnosti grada, na koji način ostvariti svoja prava, ali i kako najlakše doći do raznih dokumenata i obrazaca, a objavljene su u okviru projekta “Skupština za sve“ koji sprovodi grad Pančevo, sufinansira Savet Evrope, a deo je projekta “Promocija ljudskih prava i zaštita manjina u jugoistočnoj Evropi” koji sprovodi Savet Evrope i Evropska Unija.

Publikacija „Imam pravo da...“ na mađarskom, bugarskom i rumunskom jeziku 17. decembra je predstavljena u dve mesne zajednice – Ivanovo i Banatsko Novo Selo.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00