nedelja, 29. novembar 2020.  01:46h
Pročitano 388 puta

Delovi Strelišta će na dva sata ostati bez grejanja

JKP „Grejanje“, danas će, u periodu od 12 do 14 sati, obustaviti isporuku toplotne energije delu naselja Strelište, kako bi se locirala i sanirala havarija zbog koje dolazi do velikih gubitaka vode u toplani Kotež. 

Naselje Strelište biće gez grejanja od 12 do 14 sati Naselje Strelište biće gez grejanja od 12 do 14 sati logo

Prethodna dva dana otkriveno je nekoliko manjih havarijskih tačaka, zbog čega su povremeno bez grejanja ostajali delovi grada u reonu ove toplane. Ispostavilo se da je neophodna intervencija i na potezu račvanja tri toplovodna kraka od glavne mešne stanice u Ulici Veljka Petrovića broj 11.

Kako bi se pronašlo mesto gde dolazi do velikih gubitaka vode i otklonio kvar koji ugrožava start i rad cele toplane Kotež, danas će u navedenom periodu biti prekinuta isporuka toplotne energije u ovom delu naselja Strelište. Privremeno će bez grejanja ostati delovi ulica Veljko Petrović, Veljko Vlahović, Milutin Bojić, Đura Daničić, Isidora Sekulić, Jovan Pavlović, Ruđer Bošković i Mihailo Petrović Alas.

Radnici JKP „Grejanje“ uporedno obavljaju radove i u podstanici u Ulici Veljko Vlahović 21, kako bi se obezbedilo normalno snabdevanje toplotnom energijom za stanove u ulazima 21, 23 i 25.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00