petak, 10. april 2020.  10:40h
Pročitano 649 puta

Vodovod: obaveštenje o očitavanju vodomera i računima za vodu

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije u vreme trajanja vanrednog stanja JKP “Vodovod i kanalizacija” Pančevo u aprilu neće očitavati stanja na vodomerima za individualne potrošače, već će račune za utrošenu vodu izrađivati na osnovu procenjene potrošnje u prethodnom periodu. 

Očitane podatke s vodomera potrebno je dostaviti u JKP Vodovod i kanalizacija Pančevo Očitane podatke s vodomera potrebno je dostaviti u JKP Vodovod i kanalizacija Pančevo www.pixabay.com

Molimo sve potrošače koji su u mogućnosti da sami očitaju stanje na vodomeru da isto dostave u JKP “Vodovod i kanalizacija” – Pančevo na sledeći način:

1. Elektronski putem na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

2. Telefonom putem besplatne telefonske linije na broj: 0800-1111-46

3. Pisanim obaveštenjem koje možete dostaviti direktno u JKP “Vodovod i kanalizacija” – Pančevo, Oslobođenja 15 , svakog radnog dana od 8 do 13 časova na šalter za reklamacije

4. Putem pošte na adresu: JKP “Vodovod i kanalizacija” – Pančevo, Oslobođenja 15

Bez obzira na način dostave, obaveštenje treba da sadrži sledeće podatke:

Prezime i ime korisnika
Šifra kupca: - videti na računu
Adresa gde se vodomer nalazi
Broj vodomera – videti na računu
Stanje na vodomeru – očitavaju se svi brojevi na brojčaniku
Datum očitavanja
Kontakt telefon

Molimo sve korisnike koji neće imati potrošnju u narednom periodu da nas o tome obaveste kako ne bismo pravili račune na osnovu procenjene potrošnje, navodi se u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“ Pančevo.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem besplatne telefonske linije: 0800-1111-46

Obaveštavamo korisnike da ćemo vodomere stambenih zajednica i poslovnih objekata očitavati u periodu od 15. do 30. aprila pa vas iz tog razloga molimo da nam omogućite nesmetani pristup vodomerima, saopšteno je iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ Pančevo.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00