sreda, 16. septembar 2015.  06:39h
Pročitano 745 puta

LDP: najnestabilnija vlast u Pančevu od 2012. na ovamo

Pančevo nikada nije imalo nestabilniju vlast nego u periodu od 2012. godine do danas, kazao je Predrag Patić, menadžer Gradskog odbora Liberalno demokratske partije na konferenciji za novinare. 

Jedini rezultati u ovom mandatu su rezultati koje su uradili predstavnici LDP-a - biće završena nova deponija i kupljeno je 12 autobusa za ATP, kaže Predrag Patić Jedini rezultati u ovom mandatu su rezultati koje su uradili predstavnici LDP-a - biće završena nova deponija i kupljeno je 12 autobusa za ATP, kaže Predrag Patić Pančevo.MOJKraj.rs

Prema njegovom mišljenju to je zato što su lokalni političari nespremni i nesposobni da utvrde potrebe grada. Jedini rezultati u ovom mandatu su rezultati koje su uradili predstavnici LDP-a - biće završena nova deponija i kupljeno je 12 autobusa za ATP, kaže Patić

Atmosfera u lokalnoj vlasti je svakako loša. Mi iz LDP-a smo ponosni na ono što smo uradili. Za poslednje dve godine, koliko je LDP bio na vlasti, ostaće nova deponija, koja bi uskoro trebalo da počne da radi, i 12 „ikarbusovih” autobusa, koji će uskoro stići u Pančevo. Politka drugih stranaka nije dala nikakve rezultate. Posle našeg mandata, za samo dve godine, koliko je i LDP bio na vlasti, ostaće deponija i novi autobusi, što je nešto čime će se svi političari kititi, a to je delo predstavnika LDP-a. I oko završetka tih investicija je bilo problema i „podmetanja nogu”. Pokazali smo da je Pančevo grad s mnogo većim potencijalom nego što se vidi, rekao je Patić. 

Zbog nezrelosti i nesposobnosti gradskih političara, od 2012. godine u Pančevu je četiri puta rekonstruisano Gradsko veće, tri puta je biran gradonačelnik, dok se smene direktora u gradskim javnim i javno-komunalnim preduzećima ne mogu izbrojati, zaključio je Patić.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Komentari  

0 #1 undead 16-09-2015 19:47
aha.... i direktor ATP je bio toliko ponosan, da je morao da predje u SNS iz LDP-a.
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00