ponedeljak, 14. septembar 2015.  18:55h
Pročitano 2174 puta

SNS: promene bile neizbežne

Kadrovske promene u Pančevu bile su neizbežne, saopšteno je na konferenciji za novinare Srpske napredne stranke, nakon održane sednice Skupštine grada.

Predsednik Gradskog odbora SNS-a Željko Sušec izjavio je da će funkcionisanje lokalne samouprave biti olakšano postavljanjem direktora i većnika iz redova ove stranke Predsednik Gradskog odbora SNS-a Željko Sušec izjavio je da će funkcionisanje lokalne samouprave biti olakšano postavljanjem direktora i većnika iz redova ove stranke GO SNS

Željko Sušec, predsednik Gradskog odbora SNS u Pančevu kaže da su se odbornici Demokratske stranke pokazali neodgovornim, jer nisu prisustvovali celoj sednici skupštine u punom sastavu odborničke grupe.

Današnje kadrovske promene bile su neizbežne. Funkcionisanje lokalne samouprave biće olakšano postavljanjem direktora i većnika iz redova SNS-a. Ovo je očigledno bio pokušaj destabilizacije vlasti u Pančevu i dobijanje jeftinih političkih poena. Redovni izbori se prilbližavaju, pa je sasvim sigurno da vanrednih izbora neće biti, jer to nije u interesu građana, kazao je Sušec.

Gradonačelnik Saša Pavlov zatražio je od novopostavljenih direktora da se ponašaju odgovorno i da racionalno upravljaju preduzećima koja su im poverena.

U javno-komunalnim preduzećima radi mnogo više ljudi nego što je potrebno i racionalizacija poslovanja biće jedan od prioriteta gradske vlasti. U budžetu Grada nema dovoljno novca za dotiranje plata u preduzećima koja posluju loše zbog nedostatka pravih programa i neprilagođavanja savremenim ekonomskim uslovima, rekao je Pavlov.

On je podsetio nove direktore da je Grad osnivač preduzeća na čijem su čelu i upozorio da će ona biti ukinuta ako ne posluju dobro.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Komentari  

0 #1 Pokrenimo Pančevo 14-09-2015 20:08
Bravo za prosvetnog radnika Željka Sušeca i ceo Gradsk odbor Srpske napredne stranke. Narod nas je prihvatio jer se hrabro i odgovorno borimo protiv korupcije.
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00