ponedeljak, 14. septembar 2015.  18:34h
Pročitano 3763 puta

Novi SNS kadrovi u Skupštini Pančevo

Nakon što su članovi Demokratske stranke izašli iz vlasti u Pančevu, a njihovi kadrovi podneli ostavke na funkcije u Gradu, održana je danas  vanredna sednica lokalnog parlamenta, na kojoj Srpska napredna stranka na ta mesta imenovala svoje članove.

Odbornici su danas glasali za brojna nova imenovanja na gradske funkcije Odbornici su danas glasali za brojna nova imenovanja na gradske funkcije Pančevo.MOJKraj.rs

Doduše, mnoge od tih funkcija zauzeli su ljudi koji su do pre samo desetak dana bili u drugim političkim partijama, pa su u međuvremenu prešli u SNS.

Za predsednika Skupštine izabran je Tigran Kiš doskorašnji prvi čovek pančevačkog DSS-a , a za potpredsednika Milica Todorović, odbornica koja je pre desetak dana iz DS-a prešla u SNS.

Na današnjoj sednici Grada Pančeva izabrani su i novi članovi Gradskog veća umesto onih koji su bili iz redova demokratske stranke. Za kulturu i informisanje u Veću će biti zadužen glumac Milenko Pavlov, za zdravstvo dr Mirela Petrović, a za omladinu Marko Radaković.

Novi vd direktora JKP Direkcija za izgradnju i uređenja Pančeva je Maja Vitman, a Vodovoda i kanalizacije Aleksandar Radulović. Na mesto vd direktora Doma omladine imenovana je Marija Jević.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Komentari  

0 #1 mircic dragan 15-09-2015 20:40
Gde ide sve ovo.Da li je moguce da se vracamo jednopartijskom sistemu.
Odgovori
0 #2 undead 16-09-2015 19:45
Stvarno... nije Srbija za demokratiju, ako će svi u jednu stranku. Svaka čast ligašima u Pančevu....
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00