četvrtak, 27. jun 2019.  17:23h
Pročitano 6653 puta

Srpska napredna stranka predala listu za izbore u MZ Dolovo, Jabuka i Omoljica

Predstavnici Srpske napredne stranke predali su danas u 15 sati Gradskoj izbornoj komisiji spisak kandidata za izbore za Savete mesnih zajednica u Omoljici, Dolovu i Jabuci.

Srpska napredna stranka danas je predala izborne liste za Savete MZ Dolovo, Omoljica i Jabuka Srpska napredna stranka danas je predala izborne liste za Savete MZ Dolovo, Omoljica i Jabuka N.S.

Liste će nositi nazive „Za budućnost Jabuke“, „Za budućnost Dolova“ i „Za budućnost Omoljice“.

Saša Levnajić, poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pančevu prilikom predaje izbornih lista rekao je da su njihovi predstavnici u ovim mesnim zajednicama u prethodnom periodu dali veliki doprinos razvoju svojih sredina, uložili mnogo truda, napora i ličnog odricanja i radili u interesu građana.

 

IMG 76b24ee796ebb0d48f463fa483b28737 V

 

Mi kao stranka planiramo da radimo i u narednom periodu u interesu građana. Jedan deo kandidata je već u Savetima mesnih zajednica. Predložili smo i neke mlade ljude koji imaju novu energiju, nove ideje i žele da se posvete radu i razvoju svojih lokalnih zajednica, rekao je Saša Levnajić.

Saša Levnajić se osvrnuo i na pozive za bojkot izbora pojedinih političkih stranaka.

To su političke strukture koje nemaju nikakav kontakt s građanima, koje nisu na terenu, nisu prisutne među ljudima i koje nemaju hrabrosti da izađu među ljude i da se suoče sa njima, koje nemaju ništa da im ponude i koje jednostavno nude bojkot kao rešenje za svoj neuspeh i za svoju nespobnost da skupe potpise za ove izbore koji su pred nama, zaključio je Saša Levnajić, poverenik GO SNS u Pančevu.

Saša Levnajić je pozvao sve stanovnike Jabuke, Dolova i Omoljice da 14. jula izađu na izbore i glasaju za Savete mesnih zajednica.

 

IMG 3caf9f5760f387de153deae647a30b28 V

Autor:  Pančevo MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00